2000-3000₺ telefon önerisi

  • Konuyu başlatan CFK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 711
Bütçe
3000
M21 aldım ben kısa zaman önce, çok güzel alet öneririm.
Full HD Amoled ekran, 64GB depolama 4GB RAM. Bence gayet iyi bir cihaz. Ben de kardeşime aldım. M22 ile arasında kalmıştım. Ekran çözünürlüğü sebebiyle M21 aldım. Redmi 9t düşünüyorsanız tavsiye etmem. Panelinin kalitesi çok kötü, renkler soluk ve parlaklığı az.
 
Arkadaşlar merhaba. Anneme hediye olarak bir telefon almak istiyorum fakat kararsızım. İhtiyacımız olan telefon üst düzey donanım, kamera vs gerektirmeyebilir çünkü kendisi üst düzey bir kullanıcı değil. Sadece kalın ve çok büyük olmaması gerekiyor. Örneğin POCO X3 NFC almıştım kendime hiç beğenmemişti. Bende beğenmemiştim teknik açıdan güzeldi ama çok kalındı ve büyüktü. Kısacası tablet gibi olmaması gerek mümkün ise problem çıkarmasın çıkarsa da rahatlıkla servisine vereyim parçasını bulayım istiyorum. Reeder, Xiaomi 9C ve 9T modelleri biraz sıkıntılı sanırım insanların yorumları çok karmaşık. Eğer hiçbir şekilde bana uyan bir şey yoksa sizce satılan yenilenmiş, 12 ay garantili denilen telefonlardan alınır mı? Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler, iyi forumlar. Sağlıklı kalın.
Sıfır cihazlarda M21 annenizin işini harika derecede görecektir lakin kalınlığı normal olsada kullanıcı için kalın olabilir M22 ise M21'e göre biraz daha ince bu iki cihaza bakın derim biraz daha ucuz olarak C21ve C25 önerebilirim.
İkinci el cihazlarda hala garantisi olan kozmetik durumu iyi olan ve bataryası da hala iyi düzeyde olan cihazları alabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı