2000-3000 TL Arası Akıllı Telefon Önerisi

BluePlanet

Centipat
Katılım
1 Ocak 2021
Mesajlar
24
Merhaba, iyi forumlar. Son iki haftadır telefonlara bakıyorum. Konularda da birçok model var ve herkesin önerdiği farklı oluyor. Önceliği kamerasına vererek araştırmaya başladım. Tabii ki diğer özelliklerine de bakarak. Fakat sanırım bu fiyat bandında şu an için kamerası çok iyi olan bir telefon yok. Konulardan okuduğum kadarıyla Realme 6 Pro'yu ön kamerasından dolayı övüyorlardı fakat fiyatı bütçemi aşıyor. Poco x3'ün diğer tüm özellikleri çok çok iyi olmasına rağmen kamerasını beğenemedim. Huawei'lere Google desteği olmadığı için bakmadım. İkinci el eski amiral gemisi de düşünmüyorum. Önceliğim kamera ama güncel oyunları kaldırmasını ve bataryasının iyi olmasını isterim. Tüm okuduklarımdan bütçeme uyan Realme 7 kafama yatan bir telefon oldu. Tasarımının çok kaba durmamasını sevdim, 90hz olayı da bir avantajıydı. Kullanan varsa kamerasını vb. yazabilir mi, kamerasının 7 Pro'dan aşırı bir farkı var mı, işlemcisinin Snapdragon olmaması bir eksiklik midir, ya da yazdıklarım doğrultusunda ondan daha iyi diyebileceğiniz, önerebileceğiniz bir telefon var mı?
 
Son düzenleme:
Realme 7 yerine daha alınabilir telefonlar. Realme 7 Pro ile fark var. Hem işlemci hem de ekran olarak farklar var.
 
Amoled ekransa benim için çok önemli değil. 7 pro bütçemi aştığı için 7 kafama yatmıştı, hem de güncel bir telefon olduğu için. Poco için kamerasını beğenemediğimi belirtmiştim.
 
Peki fiyat aralığımda OnePlus, Google Pixel gibi sahibinden'de mevcut olup Türkiye'de bulunmayan cihazlar hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim, Onları önerir misiniz, ilerde birtakım sıkıntılara yol açar mı?
 
Son düzenleme:
Peki fiyat aralığımda Sahibinden'de mevcut olup Türkiye'de bulunmayan cihazlar hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim, OnePlus, Google pixel gibi. Onları önerir misiniz, ileride birtakım sıkıntılara yol açar mı?

Google pixel iyi cihazdır. OnePlus bulduysanız eskidir. O yüzden almayın. Pixel 4 veya 4A varsa düşünülebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı