Yok hocam şimdi şunu buldum Numpad'siz ama alışırım gibi fiyatı da iyi klavyeyi de araştırdım olumsuz görüşe rastlamadım.
![]()
Ajazz AK820 Pro %75 Conta monteli Bluetooth 5.1/2.4G Kablosuz/Tip-C Mac/Win için TFT Ekranlı Kablolu Mekanik Klavye - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Hocam ben numpad istiyorsunuz diye büyük baktım numpadsiz çok ucuza çok iyi ürünler var isterseniz atabilirim.
Hocam ben numpad istiyorsunuz diye büyük baktım numpadsiz çok ucuza çok iyi ürünler var isterseniz atabilirim.
Teşekkürler hocam. Sanırım AK820 Pro alacağım.AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 2.321,60TL | E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuşları rus brezilyalı portekizce bilgi
![]()
E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini Slim Mechanisch Gaming Bedraad Toetsenbord Rode Schakelaar 68 Toetsen Russisch Braziliaans Portugees voor Compute - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 2.062,89TL | E-YOOSO Z11 USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 61 tuşları bilgisayar PC Laptop için Gamer rus brezilyalı portekizce
![]()
E-YOOSO Z11 Usb Mechanische Gaming Bedrade Toetsenbord Rode Schakelaar 61 Toetsen Gamer Russische Braziliaanse Portugees Voor Computer Pc Laptop - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Hocam sizin önerdiğinizde çok iyi eğer ucuza kapatmak isterseniz bunları önerebilirim .![]()
Teşekkürler hocam. Sanırım AK820 Pro alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.