2000-3000 TL i3 4130 Sistem Önerisi

Şöyle bilgisizce sistem toplamayın lütfen. Eski nesil sistem topluyorsunuz. Ayrıca o işlemcinin GTX 970 gibi bir yükü kaldırabileceğini düşünüyor musunuz? O Everest marka PSU, bütün bileşenlerinizi yakar.

Bu sistemi alın.

bilgisayar konusunda pek de bir bilgim yok ama yardımlarınız için sağolun

AMD değil de NVDIA ekran kartı önerisi olan var mı? Yalan olmasın AMD gözüme pek de hoş gelmiyor.

bilgisayar konusunda pek de bir bilgim yok ama yardımlarınız için sağolun

AMD değil de NVDIA ekran kartı önerisi olan var mı? Yalan olmasın AMD gözüme pek de hoş gelmiyor.

Önceden öyleydi fakat artık değil. Daha performanslılar. NVIDIA istiyorsanız mecbur GTX 960 alacaksınız. Sırf AMD'den hoşlanmıyorum diye daha düşü performanslı GTX 960 almazdım ben.

Önceden öyleydi fakat artık değil. Daha performanslılar. NVIDIA istiyorsanız mecbur GTX 960 alacaksınız. Sırf AMD'den hoşlanmıyorum diye daha düşü performanslı GTX 960 almazdım ben.
Merak ettiğim şey şu GTX 970 taksak uyumlu olur mu? Ama eğer uymazsa AMD'de işimi görür.

Takılır da, bütçeyi aşar. Aşmamasını istiyorsan işlemciyi i3 6100'e düşürürsün. Bu sefer de darboğaz sorunları oluşur.
Neyse hocam sağolun. İşlemciyi düşürmem ama aylık 50tl daha verip daha iyisini almak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…