2000-3000 TL Kablosuz Mouse Önerisi

Hocam V2 Pro aldınız mı?
aldım hocam Cuma günü gidip teknosadan 2.450 liraya mağazadan satın aldım. Acayip iyi bir fiyattı anında bitmiş zaten. O günden beri kullanıyorum. Gerçekten hayatımdan bir yük kalkmış gibi hissediyorum.Kablolu mouse zaten bir külfetmiş birde mouse çok hafif olunca tadından yenmiyor. Zaten viper v2 pro kalite olarak müthiş. Şarjı günde 4-5 saat kullanmaya %10-%15 civarı gidiyor. Fps oyunlarında gecikme diye bir şey yok .Ben ki en çok korktuğum şeylerden biriydi.Kesin gecikmeyi ben fark ederim diyordum. Ama kesinlikle gözle farketmek mümkün değil. Bütçeniz var ise şiddetle tavsiye ederim.
 
Aldım hocam Cuma günü gidip Teknosa'dan 2.450 liraya mağazadan satın aldım. Acayip iyi bir fiyattı anında bitmiş zaten. O günden beri kullanıyorum. Gerçekten hayatımdan bir yük kalkmış gibi hissediyorum. Kablolu mouse zaten bir külfetmiş bir de mouse çok hafif olunca tadından yenmiyor. Zaten Viper V2 Pro kalite olarak müthiş. Şarjı günde 4-5 saat kullanmaya %10-%15 civarı gidiyor. FPS oyunlarında gecikme diye bir şey yok. Ben ki en çok korktuğum şeylerden biriydi. Kesin gecikmeyi ben fark ederim diyordum. Ama kesinlikle gözle fark etmek mümkün değil. Bütçeniz var ise şiddetle tavsiye ederim.

Zaten Razer bu konuda 0.2ms gibi iddiali bir rakama sahipti fark etmeniz imkansız gibi bir şey hayırlı olsun. Bende almayı düşünüyordum ama 1600 TL'ye Basilisk Ultimate denk geldi onu aldım, gelsin kullanayım memnun kalmazsam onu alırım diye düşündüm ama memnun kalırım büyük ihtimal. 900 TL fark vermek istemedim açıkçası.
 

Geri
Yukarı