2000-3000 TL kablosuz mouse önerisi

Bütçe
2000-3000 TL

Teos

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, SS Prime kullanıyorum ama hem elime büyük geldiği için hem de özellikle kablodan rahatsız olduğum için küçük (küçük bulamazsanız bile önerebilirsiniz) ve kablosuz oyuncu fareyi istiyorum. Tutuş şeklim palm ve claw arasında değişiyor. Ayrıca tıklama açısından en yumuşak, zahmetsiz olanı önerirseniz sevinirim. Çünkü uzun saatler bilgisayar kullanıyorum ve parmaklarım çabuk yoruluyor. SS Prime'ın tıklaması bana biraz sert geliyor. Bütçe maksimum 3000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, SS Prime kullanıyorum ama hem elime büyük geldiği için hem de özellikle kablodan rahatsız olduğum için küçük (küçük bulamazsanız bile önerebilirsiniz) ve kablosuz oyuncu fareyi istiyorum. Tutuş şeklim palm ve claw arasında değişiyor. Ayrıca tıklama açısından en yumuşak, zahmetsiz olanı önerirseniz sevinirim. Çünkü uzun saatler bilgisayar kullanıyorum ve parmaklarım çabuk yoruluyor. SS Prime'ın tıklaması bana biraz sert geliyor. Bütçe maksimum 3000 TL.

Teşekkürler, başka öneriler varsa da beklerim.

DAREU A950 Pro 4K Ultra Hafif Magnesium Wireless Gaming Mouse - Siyah 4000 Hz dongle, 3995 sensör ve nordic mcu ile geliyor üstelik magnezyum kasaya sahip. 1000 Hz kullanımda şarjı ortalama 1 hafta civarı gidiyor. Eğer 3000 TL'ye yükseltirseniz arkadaşın attığı F1 Pro'yu da tercih edebilirsiniz fakat benim aldığım dönemde malzeme kalitesi bayağı kötüydü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı