2000-3000 TL ofis kullanımı için PC toplama

Lotusep

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar öncelikle. Benim şu an iş yerimde kullandığım i3-3220 ve 4 GB RAM var. PSU'nun tam olarak kaç olduğunu bilmiyorum ve 1 TB hard diskim var. Bu sistemi çok pahalı olmayacak şekilde sıfırdan kasa ve PSU içinde olacak şekilde işlemci RAM(8 GB yeterli) ve SSD eklentisi yapmak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
2000-3000 TL gibi bir fiyat aralığı var aklımda. Sadece muhasebe programları kullanılacak. Ekran kartına ihtiyaç yok.

Burası 2600 TL tutuyor. Elinizdeki PSU yeter diye düşünüyorum zaten çok güç çeken bir sistem değil. Kasa nedir bilmiyorum ama anakart desteği varsa onu da kullanabilirsiniz ya da kalan 400 TL'ye bir kasa önerisi yaparım. 1TB HDD ve 240GB depolama yeter diye tahmin ediyorum. Eğer elinizdeki sistemi satabilirseniz i5 10400 koyabiliriz mesela ama bütçe dahilinde bu şekilde olur.

Son attığım 460 lira etmez ama fiyatı daha uygundu. Bazen indirime falan girebiliyor, denk getirirseniz güzel olur. RGB olan kasalardan ziyada düz kasa önerdim, ofis için daha uygun olur diye.
Rush veya Zalman T7 daha uygun olur.
400W yetecektir ama 30 lira farkla 500W olan modelini de alabilirsiniz. En kötü bunu alın ama 2. attığım daha iyidir. Bütçe ayırabilirseniz daha iyi olur.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı