2000-3000 TL oyuncu ekipmanı önerisi

Ayhan Özoğluu

Decapat
Yakın zamanda oyuncu ekipmanları alacağım ve kararsız kaldım. Alacağım ekipmanların set olmasını istiyorum, almışken de en iyisini almak istiyorum. Aklımda 3 farklı markanın modelleri var. Sizce en iyi tercih hangi marka olurdu,nedenleriyle yazar mısınız?

Razer•

Corsair•

Steelseries•

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair setin bir benzerini kullanıyorum, son derece memnunum tavsiye ederim.

Bendeki set şöyle:
  • Klavye: Corsair K95 Platinum MX Speed
  • Kulaklık: Corsair Void Pro Wireless SE
  • Fare: Corsair Dark Core RGB, Corsair Harpoon RGB
  • Fare matı: Corsair MM800 RGB
  • Kulaklık tutucu: Corsair ST100 RGB

Razer fare deneyimim sadece mağazalarda denediğim 5-10 dakika kadar, bu sebeple kıyaslama yapamam. Dark Core rahat bir fare, ergonomisi çok iyi ele oturuyor ama 128 gram ağırlığı biraz fazla.

Void Pro'dan memnunum, oyun için çok iyi. Müzik için çok iyi olduğunu söyleyemem.

3.5 mm jak girişi olan stereo kulaklığı standa bağladığında kulaklık standının içindeki ses kartı sayesinde sanal Dolby 7.1 özelliğini kullanabiliyorsun. Void Pro için standın bir önemi yok, kulaklık zaten sanal 7.1 destekliyor.

Bu ürünleri amazon.com dan getirtmek mantıklı olur mu? Bir ikincisi ne kadar vergi ve kargo parası ödeyeceğimi nasıl öğrenirim. Üçüncüsü ürünün elime ulaşmaması gibi bir problem yaşar mıyım? Kusura bakma seninde başını şişirdim teşekkür ederim yardımların için.

Bu ürünleri amazon.com dan getirtmek mantıklı olur mu? Bir ikincisi ne kadar vergi ve kargo parası ödeyeceğimi nasıl öğrenirim. Üçüncüsü ürünün elime ulaşmaması gibi bir problem yaşar mıyım? Kusura bakma seninde başını şişirdim teşekkür ederim yardımların için.
Amazon.com sitesine üye olup siparişi son noktaya kadar getirdiğinizde ödeyeceğiniz herşey dahil toplam fiyatı görürsünüz. Amazon'dan almak son fiyata göre mantıklı olur veya olmaz. Eline ulaşmasında bir problem yaşamazsın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı