2000-3000 TL Palm grip mouse önerisi

CJ Dikkat

Kilopat
Şu anda Razer Viper Mini kullanıyorum. Palm tutarken memnunum ama hasar gördü ve değiştirmem gerek ben de yeni Wireless bir mouse istiyorum. Elimin boyutları 18-10 cm. Aklımda şu an Lamzu Atlantis var. 2-3K arası bir bütçem var şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda Razer Viper Mini kullanıyorum. Palm tutarken memnunum ama hasar gördü ve değiştirmem gerek ben de yeni Wireless bir mouse istiyorum. Elimin boyutları 18-10 cm. Aklımda şu an Lamzu Atlantis var. 2-3K arası bir bütçem var şimdiden teşekkür ederim.

Ergonomik mi simetrik mi arıyorsunuz.

Ninjutso sora'da düşünebilirsiniz ama distrübitör garantili ve satış sonrası sıkıntılı bir şirket olduğuna dair forumda da konular mevcut.
Sizin düşündüğünüz Atlantisde çok güzel.

Palm tutuyorsanız da v3 pro 3.000 civarında var tavsiye ederim bence o fiyatları hak eden bir mouse. En azından dolar bazlı bakdığımızda hak ediyor yoksa TL olarak hiçbiri hak etmez :(

Ergonomik alacaksanız bunu alıp Pulsar Gaming Gears Xlite V2 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu cam skatesleri takmanızı öneririm Amazon.com.tr
Simetrik istiyorsanız ya bunu Logitech G PRO X Superlight Hero Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ya bunu almanızı öneririm HyperX Haste Wireless Mouse Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Haste Wireless normalde çok pahalı ara sıra böyle ucuza satıyorlar ucuz olmasına aldırmayın.
Logitech g pro x almayı düşünüyordum fakat switch ve fiyatı problem olduğundan vazgeçtim haste de baktım fakat beğenmedim

Palm tutuyorsanız da v3 pro 3.000 civarında var tavsiye ederim bence o fiyatları hak eden bir mouse. En azından dolar bazlı bakdığımızda hak ediyor yoksa TL olarak hiçbiri hak etmez :(
Gönül isterki bunu alalım fakat hem fiyat hemde bazen fingertip de tuttuğum için simetrik düşünüyorum

elimiz aynı mouse alıp denemek artık hobi oldu bende piyasadaki büyük firmaların dışında butik firmalarında çoğu faresini denemiş biri olarak palm grip ve 18cm elin varsa Ninjutso sora, Lamzu Atlantis, Endgame xm1 gibi hump yani yüksekliği arka tarafta olan farelerden uzak dur !! Palm kullananlar bundan 2 sene öncesine kadar sadece ergo Zowie Ec2b-c ve klonlarını kullanırdı. Pro oyuncular başta olmak üzere palm tutanlar artık ergo değilde simetrik tipli farelere yöneldi ve su an ergo kullanan çok az kişi var. Gpro ve Hastenin humpları ve shapeleri benzer ama gpro eline büyük gelir. Haste daha düşük profil olduğu için o uyum sağlayabilir ama benim tavsiyem değil. Ergo alacaksan Glorius D Minus , Pulsar Xlite V2 ya da Skoll mini alabilirsin. Bunların arasında en ufağı D minus onu da belirteyim. Eline uygun hibrit ve palm kullanabileceğin kesin tavsiyem Lamzu Maya GPro nun minisi uzun zamandır beklenilen bir shape ama bir kaç ay beklemen gerekecek. Onun dışında kağıt üzerinde rakibi olmayan ve benim gibi Lamzu maya' yı beklemeyeceksen Ajazz 199 alabilirsin. Kağıt üzerinde kullandığı sensör , switchler 1000 liraya gerçekten inanılmaz. Tam G pro x mini olmasada çok benzer ve 118mm uzunluğu var. Elin 18cm ergo ya da simetrik farketmez. 120mm üzerinden uzunluğu olan mouse alma ve dediğim gibi tam claw ya da finger tip kullanmayacaksan kesinlikle hump ı orta kısımda olan ergo ya da simetrik fare almanı tavsiye ederim :) Ajazz 199 yolda ve Lamzu Maya cıktıgında alacağım. Bu arada yukarıda saydığım bütün fareleri kullandım )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı