2000-3000 TL PC Toplama

Daha fazla  
Herkese tekrardan merhaba. Ben öncelikle baya oyun manyagıyım :D Arkadaşlar ve Recep Abi ben Gta 5'de video çekerken 100 120 Fps arası almak istiyorum fakat 2000 3000 arası fiyat olursa teşekkür ederim. Bu arada hiç 2000 3000'a 100 fps alamazsan diyorsanız 4000 da olur. Taktir getirirsem. Yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada dediginiz zaman fiyatını da yazmayı unutmayın. Teşekkür ederim...

Evet yazıyı şöyle bir dikkatli okudum da bir insan bu kadar kendiyle çelişemez.
  1. Arkadaş oyun manyağı ama sadece GTA 5 için bir bilgisayar istiyor.
  2. Oyun bilgisayarı alacak ama GTA 5'de video çekecek ve tahminen bu videolara render çekip YouTube'a koyacak.
  3. Takdir belgesi alıp alamayacağı faili meçhul.
  4. 2.000-4.000 TL arası bilgisayar istemiş, 2.000 ile 4.000'in arasında 2.000 TL var yani asgari ücretle geçinen bir kişinin 2 aylık maaşı.

Kardeş takdir alırsam demişsin de takdir alabilmen için okulların kapanıyor olması lazım okullar seneye 17 haziranda kapanıyor. Ben sana 120 fps alman için 10 bin tl' ye pc toplasam alacak mısın ? Bence biraz mantıklı konu aç.

Kardeşim istersen sana bunun PDF dosyasını atarım 3462 liraya topladım kargolarla falan 3500 olur. Bende bu sistemi okullar açıldığı zaman staja başlayınca alacağım.

Edit: Ekran kartının testi de burda yapılmıştı. GTA 5 ile kasmadan sorunsuz Full HD oynanabiliyordu. FPS değerlerini hatırlamıyorum fakat 70-100 arası bir şeydi. Wide HD ile de 30-50 FPS arası bir şey alabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    135,4 KB · Görüntüleme: 270
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı