2000-3000 TL red switch klavye önerisi

Bütçe
2-3k
Razer, SS, HyperX... Birazcık bi' liste var gibi :D. Marka değil, model bazında bakmak lazım.

NX Snow'lar fena değil ancak RX Red'in yanından geçmezler. Eğer kesin red istiyorsa ve optik düşünüyorsa RX Scope ya da RX Scope II havada karada daha çekici bir seçim olur.
Razerin sarı switchli klavyeleri pahalı ve yeşil switchleri kötü. Razer yeşil switchleri kadar leş switch görmedim. SS'in bazı modelleri alınabilir. Rx swichlerin tek artı yani optik olması, eksiklerini sayarsak keycaplerinin girişi farklı olduğu için yerine keycap bulmak çok zor ve bana kalırsa sesi kötü, NX switchlerin sesi tok ve hoş.

Razer'in sarı switchli klavyeleri pahalı ve yeşil switchleri kötü. Razer yeşil switchlerin kadar leş switch görmedim. SS'in bazı modelleri alınabilir. RX swichlerin tek artı yani optik olması eksiklerini sayarsak keycaplerinin girişi farklı olduğu için yerine keycap bulmak çok zor ve bana kalırsa sesi kötü, NX switchlerin sesi tok ve hoş.

Bana kırmızı switch lazım hocam gece ses yapmaması lazım

Rate your Gear ile alırsan 500 TL de iade var.
Hocam bu klavyede en üst sağ kısmındaki sey ne ise yariyor

Hocam Wireless olanı var mı varsa link bırakabilir misiniz?

Kablosuzu 6000 lira.

Kablosuzu 6000 lira.
Anladım bunun inceleme videosu varmı acaba ben bir kaç tane baktım hepsinde kablosuzdu

Rate your Gear ile alırsan 500 TL de iade var.

Hocam rate your Gear'dan ASUS ROG Gladius 3 aimpoint alsam hem de ASUS ROG STRIX Scope II nx alsam 2 sindede 500 TL geri alma olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı