2000-3000 TL şarjlı matkap önerisi

Sonradan mesaja eklemeler yaptım bende aynı söyledim. Attığınız matkap bu modelin en güçlüsü ama gerek yok onun yerine Stanley alırım, en güçlü vidalamayı o yapıyor izlediğim videolar da Bosch'dan da iyi iş çıkarıyor Stanley. Hatta einhell almadan önce 1000 lira fazla verip Stanley mi alsam dedim kendimce.

Hocam arada çok fiyat farkı yok zaten. 200 TL fark var matkaplar arasında kesinlikle değecektir. Batarya daha uzun süre gitmesini istiyorsa ve tek alacaksa 4 amper alması daha mantıklı olacaktır.
Ayrıca bildiğim kadarıyla en güçlü 18/120 modeli mevcut.

Ayrıca bildiğim kadarıyla en güçlü 18/120 modeli mevcut.

O daha yeni çıktı. 1 yıl öncesi en güçlüsü 18/60 idi.

Şimdi fark ettim ilk attığım model te-CD modeliymiş onda darbeli yok. 2.attımığım yani TP-CD modelinde darbeli bulunmakta.

N11 satıcısından aldım daha yeni faturaya darbesiz TE-CD yazmışlar 1 haftadır düzelttirmeye uğraşıyorum düzeltemediler sonra garantiyi 3 yıla uzatıp motor garantisini 10 yıl yapacağım.

O daha yeni çıktı. 1 yıl öncesi en güçlüsü 18/60 idi.

N11 satıcısından aldım daha yeni faturaya darbesiz te-CD yazmışlar 1 haftadır düzelttirmeye uğraşıyorum düzeltemediler sonra garantiyi 3 yıla uzatıp motor garantisini 10 yıl yapacağım.

Amazon üzerinden alsaydınız kafanız daha rahat olurdu aslında. Kömürüz motor hocam kolay kolay bozulmuyorlar tabii ki şans ve kullanıma bağlı.

Amazon üzerinden alsaydınız kafanız daha rahat olurdu aslında. Kömürüz motor hocam kolay kolay bozulmuyorlar tabii ki şans ve kullanıma bağlı.
Amazon sonradan gördüm ürün gelmişti. Ürün orijinal güzel paketlenmiş, üzerinde kendi streçli olup kutusu kapalı olunca ve istediğim model gelince geri iade etmedim. Akım korumalı prizde sanırım şarj edince ısındı bataryası ve ikinci bataryası fullerken yeşil yerine hiçbir şey yanmıyordu. Sonra bataryasını söküp fullendiğini gördüm. Tekrar şarj cihaza taktım kırmızı yeşil ışık aynı anda yanıp sönüyordu bu da batarya arızasıymış. Sonra bir kez cihazda çalıştırıp direkt şarj cihazını prize bağladıktan sonra tekrar bataryayı şarj cihazına taktım yeşil ışık yanıp normal gösterdi. Acaba akım korumalı priz mi yaptı bu durumu?

Hocam, size Temmuz'da aldığım ürünü fiyatı uygun diye atacaktım ama 3250 TL ye aldığım ürün şu an en ucuz 4000 TL ve diğer mağazalarda 6-7 binlere kadar çıkıyor.

Yine de isterseniz, tek akülü ve çantalı:

https://www.hepsiburada.com/bosch-gsb-180-li-tek-akulu-darbeli-matkap-06019f8309-pm-HBC000046BZIC

Satıcı resmi, Hepsiburada'nın kendisi.

1736122605811.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı