Merhaba arkadaşlar bütçem 2000-3000 monitör dahil değil.
Teknobiyotik ve Sinerji'de şu sistemleri buldum.
Sizin önerebileceğiniz başka bir sistem varsa önerin şimdiden çok teşekkür ederim.
Sinerji Bishamonter APU Ryzen 5 4650G PRO 16GB 256GB SSD [Ofis Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
PC de yapılacaklar ve oynanıcaklar: EBA, GTA 5, PUBG Mobile, Euro Truck Simulator bu oyunlar 720p veya 768pde Low ayarla da akıcı bir şekilde 40-60 FPS'lerde bana bu oyunları oynatabilir mi?
Bu arada kasalarda 300W PSU var bu bana takabileceğim ekran karları için yeter mi yeterse hangileri için yeter.
Son bir şey şu an PC alınır mı alınmazsada ne zaman alınır yani almalıyım.
Ankara'daysanız gelin test edin bir çayımı için hocam. İstediğiniz bir test vb. varsa da yollayayım zaten sorun olmaz. Arayın istiyorsanız konudaki telefon numarasını konuşalım.