Matrix852
Picopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar bütçem 2000-3000 monitör dahil değil.
Teknobiyotik ve Sinerji'de şu sistemleri buldum.
Sizin önerebileceğiniz başka bir sistem varsa önerin şimdiden çok teşekkür ederim.
www.sinerji.gen.tr
www.teknobiyotik.com
www.teknobiyotik.com
www.teknobiyotik.com
www.teknobiyotik.com
Arkadaşlar sizce hangisi daha mantıklı bu arada ileride 8 GB RAM daha eklencek ve bir yıl sonrada ekran kartı takılacak bu arada 300W PSU yeter mi?
İleride yapılacaklar: 8 GB rm takviyesi 3000MHz.
İleride takabileceğim ekran kartları: GT1030, GTX 750 veya Ti, GTX 1050.
PC de yapılacaklar ve oynanıcaklar: EBA, GTA 5, PUBG Mobile, Euro Truck Simulator bu oyunlar 720p veya 768pde Low ayarla da akıcı bir şekilde 40-60 FPS'lerde bana bu oyunları oynatabilir mi?
Bu arada kasalarda 300W PSU var bu bana takabileceğim ekran karları için yeter mi yeterse hangileri için yeter.
Son bir şey şu an PC alınır mı alınmazsada ne zaman alınır yani almalıyım.
Teknobiyotik ve Sinerji'de şu sistemleri buldum.
Sizin önerebileceğiniz başka bir sistem varsa önerin şimdiden çok teşekkür ederim.
Sinerji Bishamonter APU Ryzen 5 4650G PRO 16GB 256GB SSD [Ofis Bilgisayarı]
Sinerji Bishamonter APU Ryzen 5 4650G PRO 16GB 256GB SSD [Ofis Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
AMD A8-9600 3.1GHz, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
AMD A8-9600 3.1GHz, 8GB Ram, 1TB HDD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
AMD Athlon 3000G 3.5GHz, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
Teknobiyotik A1 AMD Ryzen 5 PRO 2400G 3.6GHz, 8GB DDR4 Ram, 256GB SSD Oyun Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
<iframe width="870" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/g5Z2OjpceCA" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
Arkadaşlar sizce hangisi daha mantıklı bu arada ileride 8 GB RAM daha eklencek ve bir yıl sonrada ekran kartı takılacak bu arada 300W PSU yeter mi?
İleride yapılacaklar: 8 GB rm takviyesi 3000MHz.
İleride takabileceğim ekran kartları: GT1030, GTX 750 veya Ti, GTX 1050.
PC de yapılacaklar ve oynanıcaklar: EBA, GTA 5, PUBG Mobile, Euro Truck Simulator bu oyunlar 720p veya 768pde Low ayarla da akıcı bir şekilde 40-60 FPS'lerde bana bu oyunları oynatabilir mi?
Bu arada kasalarda 300W PSU var bu bana takabileceğim ekran karları için yeter mi yeterse hangileri için yeter.
Son bir şey şu an PC alınır mı alınmazsada ne zaman alınır yani almalıyım.
Son düzenleyen: Moderatör: