2000-3000 TL telefon önerisi

alitrovels

Decapat
Merhaba arkadaşlar,

Şu an kullandığım telefon Samsung Galaxy S6 yaklaşık 6 sene oldu sanırım uzun zamandır kullanıyorum kısacası şimdi yeni bir akıllı telefon almaya karar verdim pek takip etmediğim içinde çok fazla değişiklik ve yenilik olduğunu gördüm.

2000-3000 lira arası kaliteli telefon modellerini ve öne çıkan özelliklerini hangisi hangisine hangi konuda fark atmış vs şeklinde bana yardımcı olursanız hangi markaları alabileceğimden vs. çok sevinirim şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

İyi günler.

Kısa bir araştırma sonucu bütçenize göre önerebileceğim modeller;
____________________________________________________________________________________________________
Oppo Realme 5i - 2200 TL;
____________________________________________________________________________________________________
Samsung Galaxy A20s 32GB - 2455 TL;
Redmi Note 9 64GB - 2459 TL;
Oppo A31 64GB - 2572 TL;
Oppo Realme 6i - 2600 TL;
Oppo A9 2020 128GB - 2650 TL;
Oppo Realme 6 - 4GB RAM / 128GB - 2700 TL;

8 GB RAM / 128GB - 2900 TL;
Samsung Galaxy A21s 64GB - 2759 TL;
Samsung Galaxy M31 2020 128GB - 2800TL;
Samsung Galaxy A30s 64GB - 2800TL;
Redmi Note 8 Pro (Kendi telefonum) - 2800 TL
Teknik detaylarına burdan ulaşabilirsin;
Redmi Note 9 Pro
64 GB modeli 2989 TL;

128 GB modeli 3259 TL;
_____________________________________________________________________________________________________
Oppo A72 4GB RAM / 128GB - 2969 TL;
_____________________________________________________________________________________________________
Samsung Galaxy M30s 64 GB - 2988 TL;
Büyük ihtimalle diyeceksin ki, ben hangi birini tercih edeyim bu kadar model içerisinde. Bunlar 2000-3000 TL arasındaki seçeneklerden en iyileri. Tercih yaparken kullananların yorumlarını dikkate almak gerek. Listede Oppo Realme, Samsung ve Redmi markaları var sadece. Evet bu meblalara iPhone 7 Plus veya belki başka markaların telefonlarını da alabilirsin ama 2000-3000 tl ye fiyat performans bir ürün düşünüyorsan Android tercih etmelisin.
Fikrimi soruyorsan, Kasım ayında Redmi Note 8 Pro modelini satın aldım. Bugüne kadar her türlü işimi gördü. Bir xiaomi fanı değilim, Kasım ayında 2200 TL gibi bir fiyata alabileceğim en iyi cihaz bu olduğu için tercih ettim. Yakın zamanda da Redmi Note 9 serisi çıkmış. Ben olsam o seriden bir cihaz tercih ederdim. Kesinlikle diğer markaları kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın. Ben Redmi Note 8 Pro kullandığım için şuan sadece o telefon hakkında yorum yapabilirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı