Ckribrahim5
Decapat
3000 TL ye çıkılacaksa P600s. Çıkılmayacaksa Lian Li Lancool II Mesh olabilir.
Konuya girdim ve son mesaj hariç 1 tane adam gibi bir öneri göremedim. Spec Delta bile öneren gördüm şaka gibiAdamın 3000 TL kasa için bütçesi var gidip ederi 500 olan ama 1000 küsure satılan Spec Delta'yı arıyor.
Bilmiyorsanız yazmayın, kullandığınız ürünü sırf memnunsunuz diye her konuya bütçe fark etmeksizin önermeyin. Kimse size silah zoruyla mesaj yazdırtmıyor.
Bu bütçenin 3 kralı vardır: P600S, P500A Eclipse ve P500A DRGB.
Daha ucuz istersen de darkFlash DLS480 var. Malzeme kalitesi iyi olsun ve ucuz olsun dersen de LANCOOL II Mesh var.
Saçma sapan kasaları önermeyi bırakın.
Konuya girdim ve son mesaj hariç 1 tane adam gibi bir öneri göremedim. Spec Delta bile öneren gördüm şaka gibiAdamın 3000 TL kasa için bütçesi var gidip ederi 500 olan ama 1000 küsüre satılan Spec Delta'yı arıyor.
Ben de gelip bir bakayım dedim 7 sayfa ne olmuş diye fırınları bombalamışlar.
O öneri gözümden kaçmış.Hocam yaptığım en son öneriyi tier listten aldım yalnız.![]()
Aigo markaını da bilmiyorum bakarım şimdi.Peki siz MB511 modelini kullanırken sevmediğiniz özelliklerini söyler misiniz neden parasını haketmez detay istiyorum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.