2000-3000TL arası AMD Sistem Toplama

• Konuyu başlatan Yasmin
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 48
  • Görüntüleme 4.009
Şanslıymışsınız siz. Bu bileşenleri şimdi alacağım çünkü bekledikçe kalıyor öyle, bir yerden başlamak lazım. Ekran kartını Amazon'dan araştıracağım dediğiniz gibi, ancak yine ay sonunu bulur almam.

SSD alacağım bir ay sonra. Bu sisteme Evo yakışır, o kadar masraf yapıyoruz tam olsun.

Şu an RAM'lerden gelen geri dönüşü bekliyorum, sipariş için hazır sepet :)

977₺ olan RAM'i alabilirsiniz.

1.PNG
977₺ olan RAM'i alabilirsiniz.

Sistemin son halini ekte iletiyorum. Dediğiniz gibi RAM'leri 3,2 MHz yaptım. Kasa için yeni başlık açmıştım, buraya da yazayım. Ona da karar verince siparişi veriyorum, şu an ürünler sepette.

Kararsız kaldığım kasalar:

Aerocool Project 7 P7-C0 USB 3.0 Fan Konrolcülü Mid Tower Kasa

CoolerMaster MasterBox 5 USB 3.0 Mid Tower Kasa

PHANTEKS P400 WHITE Eclipse P400 (PH-EC416P_WT) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Beyaz Kasa - inventus

Phanteks P400 öneririm.

Sistem gayet güzel gözüküyor.

Evet sonunda sistemi alabildim. Kasa haricini Sinerji'den, kasayı Inventus'tan aldım. Kasa tercihim NZXT S340 Elite oldu. Şimdi siparişin kargolanmasını bekliyorum. Geriye ekran kartı ve SSD kaldı. Onları da ay sonunda alacağım.

Hayırlı olsun hocam. İnceleme yapmayı düşünüyor musunuz?

Hayırlı olsun hocam. İnceleme yapmayı düşünüyor musunuz?

Ürünler henüz elime geçmedi, sabah sipariş verdim. Ekran kartı eskisini takacağım, bir problem çıkmaz ise yeni kartı alana kadar ay sonuna kadar kullanacağım. Ekran kartı gelince de sistemsel olarak yorumlayabilirim. Kurulum fotoğraflarını paylaşırım burada. Umarım eski emektar bilgisayarımı aratmaz.

An itibariyle anakartın montajını tamamladım, geriye güç kaynağını ve anakartı kasaya montajlamak kaldı. Biraz karışık ama emin adımlarla gidiyorum. Bugün bilgisayarı açayım diyorum ancak malum ekran kartını vs SSD'yi henüz almadım. Eski ekran kartını kullansam bir zararı olur mu sisteme?

İnternetten araştırdım, kimisi kullanılır demiş kimisi eski parçaları yeni sistemde kullanmak sakıncalı demiş, emin olamadım.

Hiçbir sıkıntı çıkmayacaktır. Ekran kartınızın modeli nedir?

Sapphire ATI HD6850 1GB DDR5 256 Bit

Eski farkındayım ancak 2 hafta idare etsin, bir de test için sabırsızlanıyorum biran önce bakmak istiyorum.

Makineyi kurdum ancak sanırım power kablosunu yanlış yere takıyorum bilgisayar başlamıyor sadece RAM lerin ledi yanıyor. Yarın sabah tekrardan kontrol edeceğim herşeyi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı