Sk64s hakkında ne düşünüyorsunuz onerdiginiz klavye ile olculdugunse eksisi artısı nedir sizce ? İkisinin arasında kaldım da
Stab kaliteli olursa Space Bar gibi uzun tuşlar sallanma yapmaz.
Keycapsleri AliExpress'ten temin edebilirsiniz. Önerim yok, keycapslere çok bakmıyorum. Discord kullanıyorsanız YouTube'da Swarcow adlı kanalın Discord'una gelin. Bende oradayım oradaki arkadaşlarım daha bilgili.
Şahsen TH66 varken asla almayacağım bir klavye. Belki hoşunuza gider birde buna bakın derim:Sk64s hakkında ne düşünüyorsunuz onerdiginiz klavye ile olculdugunse eksisi artısı nedir sizce ? İkisinin arasında kaldım da
YŞahsen TH66 varken asla almayacağım bir klavye. Belki hoşunuza gider birde buna bakın derim:
GAMAKAY TK68 Mechanical Keyboard 68 Keys Triple Mode Connection Wired Type-C / BT5.0 / 2.4G Wireless with Receiver Gateron Switch XDA Profile PBT Keycaps Hot Swappable RGB Gaming Keyboard
Only US$92.99. GAMAKAY TK68 Mechanical Keyboard is a 68-key triple mode connection keyboard with wired Type-C, BT5.0 or 2.4G wireless with receiver. It features Gateron switch, XDA profile PBT keycaps, hot swappable RGB gaming keyboard.ban.ggood.vip
Yine Yellow Switch öneririm. Alırken Kesinlikle Türkiye Direkt Postayı seçin. Hem verginiz ödenecek hem de hızlı gelecek. Videodaki Satın Alım bölümünü iyice izleyin.
Sarı Switch kalmamış.
Son onerdiginiz hoşuma gitti tk68 olan. Th66dan ne farkları var ?Şahsen TH66 varken asla almayacağım bir klavye. Belki hoşunuza gider birde buna bakın derim:
GAMAKAY TK68 Mechanical Keyboard 68 Keys Triple Mode Connection Wired Type-C / BT5.0 / 2.4G Wireless with Receiver Gateron Switch XDA Profile PBT Keycaps Hot Swappable RGB Gaming Keyboard
Only US$92.99. GAMAKAY TK68 Mechanical Keyboard is a 68-key triple mode connection keyboard with wired Type-C, BT5.0 or 2.4G wireless with receiver. It features Gateron switch, XDA profile PBT keycaps, hot swappable RGB gaming keyboard.ban.ggood.vip
Yine Yellow Switch öneririm. Alırken Kesinlikle Türkiye Direkt Postayı seçin. Hem verginiz ödenecek hem de hızlı gelecek. Videodaki Satın Alım bölümünü iyice izleyin.
Sarı Switch kalmamış
Yazıyı düzenledim , yanlış yazmıştım kusura bakmayın.Şahsen TH66 varken asla almayacağım bir klavye. Belki hoşunuza gider birde buna bakın derim:
Sarı Switch kalmamış.
Ses tekerleği hakkında bir yorumum yok. TK68 Optik değil Mekanik. TH66 Gateron Pro Switch kullanıyor, TK68 ise Gateron kullanıyor. Ses tekerleği var ayrıca TH66'da.Y
Son onerdiginiz hoşuma gitti tk68 olan. Th66dan ne farkları var ?
Birde tk68 optik switch mis . Sizin optik switch ile ilgili yorumunuz nedir? Bazısı mekanik bazısı optik öneriyor. İleride kırmızı , kahverengi alırım optik olanlarını bulabilirim sanırım.
İlk onerdiginuz klavyeniz çok hoş ses kısma tuşu vb. Fakat krem rengi gibi durması normal mı yoksa fotoğrafta mı öyle ?
Yazıyı düzenledim , yanlış yazmıştım kusura bakmayın.
Hocam dün bayağı araştırdım klavye toplamayı düşünüyorum fakat aklımda sorun var , kalitesiz gibi hissettirir mı acaba yani Logitech klavye gibi kaliteli olmasını isterim. Siz lk 75 önermiştiniz ama küçük istiyorum lk67 ne dersiniz ? Toplamaya sıcak bakıyorum ama en kalitelisinden kasa olmasını istiyorum. Lk67 bulabildim bir tekSes tekerleği hakkında bir yorumum yok. TK68 Optik değil Mekanik. TH66 Gateron Pro Switch kullanıyor, TK68 ise Gateron kullanıyor. Ses tekerleği var ayrıca TH66'da.
Gıcırdayan bir kasa. Asla önermem. Düz TH66 veya TK68 alın geçin.Hocam dün bayağı araştırdım klavye toplamayı düşünüyorum fakat aklımda sorun var , kalitesiz gibi hissettirir mı acaba yani Logitech klavye gibi kaliteli olmasını isterim. Siz lk 75 önermiştiniz ama küçük istiyorum lk67 ne dersiniz ? Toplamaya sıcak bakıyorum ama en kalitelisinden kasa olmasını istiyorum. Lk67 bulabildim bir tek
Th66 iki beyaz rengi var hocam , kasası beyaz olanı secsek , ekstradan full beyaz keycaps da sipariş ederim bir yardımcı olsanız?Gıcırdayan bir kasa. Asla önermem. Düz TH66 veya TK68 alın geçin.
Hocam EP84 nasıldır? Ben de yellow switch olanını düşünüyorum.Gıcırdayan bir kasa. Asla önermem. Düz TH66 veya TK68 alın geçin.
Tabii ki yapalım. Şu beyaz keycaps sıkıntı. Keycaps hiç araştırmadım.Th66 iki beyaz rengi var hocam , kasası beyaz olanı secsek , ekstradan full beyaz keycaps da sipariş ederim bir yardımcı olsanız?
TH66 sanki daha iyi olur gibi. EPOMAKER güzel firma. Discord varsa oradan iletişime geçelim. Swarcow'un Discord'una gelebilirsiniz.
Hocam nöbet white ile white kasası aynı mı acaba? Aynı ise sadece keycaps değiştirebilirim ama sanki white olan beyaz değil gibi geldiTabii ki yapalım. Şu beyaz keycaps sıkıntı. Keycaps hiç araştırmadım.