2000-3500 TL telefon önerisi

@Ernoyan Biz de kullandık herhalde, bu kadar sorunlu olsa Samsung bu panelleri üretmez, başka firmalarda Samsung'tan Amoled ekran almazdı. Çoğu üretici de artık Amoled kullanmaya başladı. Bunlar enayi değil Amoled kullansın. Amoled sorunlu bir panel kesinlikle değil.

Konuşma tarzınıza dikkat edin !. Burada ben kimseye enayi demedim. görüşünüze saygı duyuyorum dediğim gibi tercih meselesi.
AMOLED ve IPS LCD ekran tercihi kullanıcıya göre değişir uzun yıllar IPS ekranlı cihazları kullandık gözümüz bunlara alıştı şu an istesemde AMOLED kullanamam.🙂

Aynen öyle tercih meselesi. Ben Samsung telefonumu satıp Xiaomi Note 9 Pro almaya niyetim var pil ve ekran bakımından bana göre iyi bir telefon çünkü.
 
Mesajı nasıl okuyorsun ben sen mi enayi kelimesini kullandın dedim? Ben diyorum ki Amoled sorunlu bir panel olsa kullanıcılar ve Samsung bunu tercih etmez, diğer firmalarda Samsung'tan panel almaz, başka panel üreticileri de Amoled üretmezdi diyorum.

Enayi yerine ben koymuşum gibi bir izlenim bıraktınız o yüzden dedim.
 
Hayır elbette, siz yanlış anladınız sadece.

İster istemez yanlış anlaşılmalar oluyor yazılarla ifade etmeye çalışıyoruz. Amoled kötü almayın demiyorum güzel bir özellik o kadar iyi bir ekran ki Amoled pili gerçekten etkiliyor, tabi ki arabanın motoru 2.5 motorsa yakıtın parasınada katlanacaksın. konuyu biraz dağıttım kusura bakmayın.
 
Amoled pili gerçekten etkiliyor, tabi ki arabanın motoru 2.5 motorsa yakıtın parasınada katlanacaksın.
Burada yanlışınız var yalnız, Amoled, IPS ekrana göre daha az şarj tüketen bir paneldir. Benzetme yanlış olmuş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı