2000-4000 TL Gaming monitör tavsiyesi

Bütçe
2000-4000

mertalptekinn

Hectopat
Herkese merhaba, deneyimlerinizi ve tavsiyeleriniz paylaşmanızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

IPS panel, 144 HZ-165 Hz, 2K, 27 ınch olarak belirlediğim kriterlerde monitör arıyorum.

Sistem kısaca.
3060 Ti Gaming Z Trio 8 GB.
Z590 Gaming Force.
i7 11700K.

Son düzenleyen: Moderatör:
FHD değil de, QHD istemiş konuyu açan kişi. Ancak bütçe olarak 2k'ya alınabilecek ürünleri belirtmişsiniz. Tabi, bunlara farklı alternatifler de eklenebilir ama QHD olarak bütçenizi 3-4k arasında tutmanız daha doğru olacaktır.

Teşekkür ederim. Bakıyorum hepsine.
MSI olarak attığınız kafamda olan monitör fakat birçok kişi MSI monitör alınmaz çünkü işleri panel değil diyolar. LG veya ViewSonic önerenler daha çok. Sizce hangi markalar monitör konusunda daha tecrübeli ve iyiler ?

MSI olarak attığınız kafamda olan monitör fakat birçok kişi MSI monitör alınmaz çünkü işleri panel değil diyorlar. LG veya ViewSonic önerenler daha çok. Sizce hangi markalar monitör konusunda daha tecrübeli ve iyiler?

YouTube'dan karşılaştırmalara bak, yarın öğlenden sonra tekrar konu aç, daha bilgili kişiler net cevaplar aktaracaktır sana.

MSI olarak attığınız kafamda olan monitör fakat birçok kişi MSI monitör alınmaz çünkü işleri panel değil diyolar. LG veya ViewSonic önerenler daha çok. Sizce hangi markalar monitör konusunda daha tecrübeli ve iyiler ?
Bence değerlendirme yaparken monitör hakkındaki kullanıcı yorumlarına, kullanıcı incelemelerine ve monitörün özelliklerine (ve bu özelliklerin sizi tatmin edip etmediğine) bakılmalı. Tabi, bütçeniz de bu konuda çok önemli bir kriter. Hepsini birlikte değerlendirirseniz daha faydalı olur. Marka bazlı değil de model bazlı belirlemeler daha doğru olacaktır.

İşlerinin panel üretmek ile alakası yok, Optix serisi ölü piksel ve bulutlanma sorunu çıkarıyor. Ayrıca ViewSonic de panel üretmiyor.

@fatihggk başka ürün mü var :D?

Konu için Dell S2721DGF veya Philips 275E2FAE. 3060Ti 2K'da yüksek FPS verebilecek bir kart değil, Philips daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı