en.akkogear.com
en.akkogear.com
İlk linkte ve son linkte stok yok hocam.![]()
VGN VXE ATK68 Mekanik Klavye (Manyetik Switch) (L)
Önemli: Eğer Firmware güncellemesi yapmak istiyorsanız, lütfen ürününüz ile uyumlu bir Firmware yüklediğinizden emin olun. (ATK68 veya ATK68 L) Uyumsuz bir firmware güncellemesi sorunlara neden olabilir veya ürünü kullanılamaz duruma getirebilir. Kutudan çıkan ürün, Firmware güncellemesi...wraithesports.com
![]()
Akko 7th Anniversary MOD007B PC | Akko Official Global Site
Akko's 1st keyboard with magnetic switches; 8K Hz Polling Rate for Wired USB-C mode (1K Hz 2.4G / 125 Hz Bluetooth) Customizable Actuation Distance: 0.1mm~4.0mm Rapid Trigger: 0.1mm~2.en.akkogear.com
![]()
MOD007B PC Tokyo Magnetic Switch Gaming Keyboard | Akko Official Global Site
Akko MOD007B PC Tokyo Magnetic Switch Gaming Keyboard, Hall effect, 8K Hz Polling Rate Wired USB-C Solution, Aluminum Keyboard, Customizable Actuation Distanceen.akkogear.com
Hocam boy hiç farketmez büyük küçük kullanırım Red switch uygundur asusun modeli zaten aklimdakilerden biri ekstra önerileri için geldim onun haricinde konuyu daraltmak için lol gibi oyunlar oynadığımdan klavyenin ne kadar basınca tepki verdiğini ayarlayabildigim ve olabildiğince minimum olan bir klavye güzel olur mecburi değil lakin işime yarar bilek destegi aynı şekilde teşekkürler şimdiden%60, %75, tam boy, switch tercihi? Aralık da çok geniş hocam, biraz daha daraltırsanız daha güzel tavsiye verebiliriz.
Tam boy Asus ROG Strix Scope II RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
%60 HyperX Alloy Origins 60 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Mümkün olduğunca yurt içi olsun hocam![]()
VGN VXE ATK68 Mekanik Klavye (Manyetik Switch) (L)
Önemli: Eğer Firmware güncellemesi yapmak istiyorsanız, lütfen ürününüz ile uyumlu bir Firmware yüklediğinizden emin olun. (ATK68 veya ATK68 L) Uyumsuz bir firmware güncellemesi sorunlara neden olabilir veya ürünü kullanılamaz duruma getirebilir. Kutudan çıkan ürün, Firmware güncellemesi...wraithesports.com
![]()
Akko 7th Anniversary MOD007B PC | Akko Official Global Site
Akko's 1st keyboard with magnetic switches; 8K Hz Polling Rate for Wired USB-C mode (1K Hz 2.4G / 125 Hz Bluetooth) Customizable Actuation Distance: 0.1mm~4.0mm Rapid Trigger: 0.1mm~2.en.akkogear.com
![]()
MOD007B PC Tokyo Magnetic Switch Gaming Keyboard | Akko Official Global Site
Akko MOD007B PC Tokyo Magnetic Switch Gaming Keyboard, Hall effect, 8K Hz Polling Rate Wired USB-C Solution, Aluminum Keyboard, Customizable Actuation Distanceen.akkogear.com
Mouse markamız razer hocam ama şahsen çok umrumda değilSS Apex 9 mini kullanıyorum, switch kalitesi muazzam. TKL versiyonunu tavsiye ederim ama yön tuşlarını çok arıyorum, özellikle Kurtlar Vadisi izliyorsanız kesinlikle TKL almalısınız. Klavye hot swap ve Game mode özelliğine sahip (tuşa basılmasını erken algılayan bir özellik çok da gerekli değil) malzeme kalitesi HyperX klavyelerine göre kötü sert plastikten yapılmış ama rahatsız etçeğini sanmıyorum. İnternet kafede de Razer Blackwidow 3 TKL deneyimlemiştim çok keyifliydi o da hatta genel kullanım için daha bile uygun benim klavyeden ama biraz sesliydi sanırım Green switch (blueden iyidir) yay sesi de almadım ama malum internet kafe ortamı gürültülü yani ses konusunda söylediklerimi garanti doğru olarak düşünmeyin. Yerinizde olsam mouse markama göre bir ürün tercih ederdim, aynı marka ürün kullanmak insanı (veya beni) ekstra mutlu ediyor.
Kısa özet: % 60 klavye alma TKL al onun dışında en dandik klavyeyle en kral klavye arasında rahatlıkla fark edebileceğin tek şey yay sesi, o yüzden bütçeni gereksiz zorlama. Razer Blackwidow normalde çok ucuzdu hala öyleyse yerinde olsam onu tercih ederdim.
En doğrusu hocam ekosistem ve marka takıntısı adamı bitiriyor. Dediğim klavyeyi değerlendirebilirsiniz hem çabuk bozuluyor olsa internet kafeler tercih etmezMouse markamız razer hocam ama şahsen çok umrumda değil
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.