2000 ₺ civarına gamepad önerisi

Bütçe
2000 TL
Kampanyalardan faydalanıp 1200 TL'ye Xbox kolu alinabilir
Xbox önermem bu fiyata wraithteki kollardan bakması daha mantıklı olur

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayar için 2000 ₺ civarı gamepad alacağım (MSI Force GC30 V2) fakat daha önce hiç Wireless kullanmadım. Genellikle FIFA oynayacağım için çok sorun olur mu? Bunun dışında önerebileceğiniz başka gamepad var mı?
Zaten önerilmiş ama 8bitdo ultimate 2c, fantech shooter 3, bigbig won gale hall daha mantıklı kollar. Msi şu anda bunlara göre geride kalıyor her yönden

Xbox önermem bu fiyata wraithteki kollardan bakması daha mantıklı olur

Zaten önerilmiş ama 8bitdo ultimate 2c, fantech shooter 3, bigbig won gale hall daha mantıklı kollar. Msi şu anda bunlara göre geride kalıyor her yönden
8bitdo ultimate 2c'de karar kıldım fakat hiç kablosuz kol deneyimlemediğim için biraz tereddüt ediyorum. FIFA'da sürekli Ultimate Team oynuyorum, gecikme vs. yaşamam değil mi? Ayrıca kablolu bağlantı da yapılabiliyor anladığım kadarıyla.

8bitdo ultimate 2c'de karar kıldım fakat hiç kablosuz kol deneyimlemediğim için biraz tereddüt ediyorum. FIFA'da sürekli Ultimate Team oynuyorum, gecikme vs. yaşamam değil mi? Ayrıca kablolu bağlantı da yapılabiliyor anladığım kadarıyla.
Hayır hocam yaşamazsınız. 1000hz polling rate var gecikmeyi fena düşürüyor kablolu seviyelerine çekiyor hatta neredeyse

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı