2000₺ ekran kartı tavsiyesi

rtx 2060 veya 5600xt alınır o paraya. 1660S 1550₺
1500₺ ye 1660Super nerde buldun link atar mısın?
Bu fiyata RTX 2060 alınır. Hem 1660S Gaming X modeli OC ile 1660 Ti performansı veriyor.
2000₺ civarında RTX2060 ekran kartını görmedim hiç link atar mısınız?
Kart yeni çıktı dogru ama ileride bu sorunlar yaşanmaz gibi umuyorum bu arkadaşlar driver sorunu felan diyorlar ama AMD driverlerı düzeltti ve bunu herkes biliyor
Bir şey alıyorken sorun var ileride düzeltilicek diye paramı hiç etmek istemiyorum. Sorun varsa hiç almamak daha mantıklı değil mi?

Ne kadar ekmek o kadar köfte o fiyata alırdım. Sonuçta önemli olan chipsettir. 1660S mi? Evet.
Çok saçma bir düşünce değil mi? Ozaman soğutması en kötü, sorunlu bir 1660S bulıyım çok ucuza alıyım sonuçta kart 1660S? Bütçem var ve bu bütçeyi tamamen ekran kartına ayırmışken neden ucuza kaçıp bilmediğim güvenmediğim bir marka alıyım? Garantilik bir durum olduğunda bile kimle irtibata geçicem ne yapıcağımı bilmediğim, normalde de hiç karşıma çıkmamış bilmediğim bir marka. Ucuz diye onu almam.

Galax modeli fiyatına göre iyi gözüküyor. Kullanan arkadaşlardan duyduğum tarafıyla ısı dereceleri o kadar kötü değil. Kasanızın hava akışı iyi olursa sıcaklıklar tam yükte 75'in üzerine çıkmaz. Belki düşer bile. Sadece OC yapmanız tehlikeli olur. Ancak OC için 400 lira fazla vermeye değip değmeyeceği size kalmış. Ancak Gaming X modeli kat kat iyidir tabiki daha performanslı olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı