Akenshi
Decapat
Daha fazla
VXE MAD R iyi bir tercih olacaktır bence sizin içindeMesela ne önerirsiniz palm claw karışık kullanıyorum. Max kullanacağım 2k hertz ve 2-3k bütçem var.
cevaplarınız için teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.Ben sana tecrübemi aktarayım; 1 saatte sarj oluyor. Ağırlığı skatez ile 38-39 gram. Çökme vs kesinlikle yok. Sıktığında bile ses yok. Şuana kadar kullandığım en iyi scrolla sahip. Sağa sola yukarı aşağı sallanmıyor sabit ve stabil. Sensöründe hiç takılma yaşamadım. Yan tuşlarında GPX'in yan tuşlarına benzer birazcık pre-travel var ama çok sorun olacağını sanmıyorum. Benim sorun değil ama gariplik diyebileceğim tek şey sol ve sağ tık tuşlarının uç kısımlarından çok yavaş bastığın zaman süngerimsi his geliyor switch/tuş arasından ve click sesi tizleşiyor. Fakat tam ortasına/üstüne bastığında hiç bir sorun yok. Bu süngerimsi his muhtemelen şundan geliyor bu arada.
Eki Görüntüle 2375909
bende 2k hz de kullanacağım blazing f1 de alınabilir lakin extreme ve ulrta modlarının daha mantıklı olacağını var saydığımdan 2k hz için bence sizide mad r doyuracaktır.Biraz daha ekleyip Blazing F1 alamama gerek var mı acaba ? Dediğim gibi Hz 2kda kullanacağım.