2000 kalori açığı ile kilo verilebilir mi?

FurkanK6

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba başlığa göre yargılamayın bir dinleyin.
Benim günlük kalori ihtiyacım 3200KCAL ve ben kardiyo yapıyorum ama onu saymayacağım ben günlük besin ihtiyaçlarımı fazlasıyla alıyorum.
Mesela bugün ki besin değerlerim (1527KCAL)

Yani ben artık nasıl diyeyim kilo vermeye mi çalışıyorum almaya mı anlamadım az da yemiyorum sırf protein almak için tıkansam bile yemeye devam ediyorum zorla ve neden bu kadar düşük kalori derseniz yemeklerimi tamamen kendim yapıyorum ve zaten 5 aydır falan işlenmiş şeker sıfır tamamen doğal ve yağ vb. koymuyorum damak zevkime göre ayarlıyorum içeriğini.
Güncel bilgilerim.
190/%22/96.5
Amacım 1.5 ay içerisinde maksimum verimle kütle koyup yağ oranımı düşürmek eğer zararlı değilse ve 1 ay böyle yaparsam 7kg yağ + su + glikojen kaybedeceğim yağ oranımı 16-17 seviyelerine düşüreceğim.

Görüşleriniz nedir?

2000 Kalori açık ile kas kaybınız da çok olacaktır. Antrenman yapıyorsanız bile karbonhidrat yine de çok az yani kasların onarımı yavaşlayacaktır. proteini 190 bandına çekip kaloriyi 1900 bandına çıkarın. Ve karbonhidratı arttırın. Ayrıca aldığınız yağ hormon dengesi için yetersiz yağ almayıp yağ vereceğinizi düşünmeyin. Yağlar Testosteron seviyenizi etkileyecektir bu durumda yağ yakımınız yavaşlayacak kas kaybı artacak metabolizma yavaşlayacak gelişiminiz yavaşlayacaktır.

Çok rahat verirsin.
Yağdan bu kadar vermesi imkansıza yakın buna çok fazla kas da eklenecektir. Tahmin yürütme üzerinden bilgi vermeyin lütfen?

Maintance kalorinizin 3200 olduğunu söylüyorsunuz, kardiyoda yaktığınız kaloriyi saymıyorsunuz ki saymalısınız. Besin ihtiyaçlarımın fazlasını alıyorum diyip 1500 kaloriyi proteine abanarak alıyorsunuz. Sizin kilonuzda vücudunuzdaki hormonların düzgün çalışabilmesi için en az 50gr almanız lazım yağı neden bu kadar az alıyorsunuz? 60 gr karbonhidratla nasıl antrenman yapıyorsunuz? Bu sistem evet hızlı kilo verdirir fakat yağ yakarken yüksek oranda kas da kaybedersiniz

Karbonhidrat zaten çok almamışsın bu yüzden sağlık sorunun yoksa 50 altına düşürürsen daha hızlı kilo verirsin. 49 da 40 da olur gidip 10 ya da 0 carb vs gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…