2000₺ klavye önerisi

Bütçe
2000
Bende R75 var yeni aldım sorun varsa sorabilirsin.

İsmi böyle hiç önceden duymadığım bir şey ya böyle kafam karışıyor aldıktan sonra bozulur falan tuşlar basmamaya başlar ondan dolayı çekiniyorum biraz.

Yurt dışında ünlü markalar, asıl güvendiğiniz markalar sorun yaratır, G75 Pro'yu alın geçin fazla takmayın kafaya, imkansız ama switchmi bozuldu, yedek switchler var değiştirirsiniz en kötü, hotswap klavye bunlar.

İsmi böyle hiç önceden duymadığım bir şey ya böyle kafam karışıyor aldıktan sonra bozulur falan tuşlar basmamaya başlar ondan dolayı çekiniyorum biraz.

Bak internetten bir 2 kişi inceliyor sesi çok güzel renkleride 18 17 tane aydınlatması var F tuşları da var ses açma kısma yeri de var klavyede müthiş içinden switch de vermişler.

Biraz inceledimde cidden bayağı hoş duruyor bozulsada değiştiririm dediğiniz gibi en mantıklısı bu geliyor iycico diye bir şeyle 1.500'a falan iniyor diyor millet ama çözemedim tam seçiyorum 2.500'da kalıyor.

Biraz inceledimde cidden bayağı hoş duruyor bozulsada değiştiririm dediğiniz gibi en mantıklısı bu geliyor iycico diye bir şeyle 1.500'a falan iniyor diyor millet ama çözemedim tam seçiyorum 2.500'da kalıyor.

En mantıklısı zaten bu şu anda İyzico hakkında pek bilgim yok bazı kişiler bitmiş olabilir diyor
@egemebb @kxy @Deiinzz hocalarım daha çok ilgileniyor İyzico ile

Fiyat direkt dusmuyor hocam. Cashback olarak geri donuyor size. 2500 lira bakiye olmasi lazim yine yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…