Samet tunç Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 20 8 Nisan 2025 #21 Türkiye'de sadece 1 renk satılıyor sanırım her yere baktım bulamadım siyah morumsu olsb t Deiinzz dedi: Banka benzeri bir şey. Genişletmek için tıkla... Satın aldım şimdi klavyeyi İyzico ile öde demedim ama oradan ödedi garip bir şey oldu anlamadım SMS de geldi neyse pişman olacağımı sanmıyorum.
Türkiye'de sadece 1 renk satılıyor sanırım her yere baktım bulamadım siyah morumsu olsb t Deiinzz dedi: Banka benzeri bir şey. Genişletmek için tıkla... Satın aldım şimdi klavyeyi İyzico ile öde demedim ama oradan ödedi garip bir şey oldu anlamadım SMS de geldi neyse pişman olacağımı sanmıyorum.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.729 Makaleler 2 Çözümler 36 8 Nisan 2025 #22 Samet tunç dedi: Türkiye'de sadece 1 renk satılıyor sanırım her yere baktım bulamadım siyah morumsu olsb t Satın aldım şimdi klavyeyi İyzico ile öde demedim ama oradan ödedi garip bir şey oldu anlamadım SMS de geldi neyse pişman olacağımı sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... İndirimi kullanmadın sanırım, olsun 2500 TL'ye değecek bir klavye. Güncel olarak kullanıyorum.
Samet tunç dedi: Türkiye'de sadece 1 renk satılıyor sanırım her yere baktım bulamadım siyah morumsu olsb t Satın aldım şimdi klavyeyi İyzico ile öde demedim ama oradan ödedi garip bir şey oldu anlamadım SMS de geldi neyse pişman olacağımı sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... İndirimi kullanmadın sanırım, olsun 2500 TL'ye değecek bir klavye. Güncel olarak kullanıyorum.
Samet tunç Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 20 10 Nisan 2025 #23 Fatihkerem0023 dedi: Bak internetten bir 2 kişi inceliyor sesi çok güzel renkleride 18 17 tane aydınlatması var F tuşları da var ses açma kısma yeri de var klavyede müthiş içinden switch de vermişler. Genişletmek için tıkla... Dostum bana bu klavye geldi gerçekten çok güzel çok hoş ama bu yedek parçalardan birisi kırık geldi sana da aynı şey oldu mu? Dosya Ekleri IMG_5981.jpeg 140 KB · Görüntüleme: 18
Fatihkerem0023 dedi: Bak internetten bir 2 kişi inceliyor sesi çok güzel renkleride 18 17 tane aydınlatması var F tuşları da var ses açma kısma yeri de var klavyede müthiş içinden switch de vermişler. Genişletmek için tıkla... Dostum bana bu klavye geldi gerçekten çok güzel çok hoş ama bu yedek parçalardan birisi kırık geldi sana da aynı şey oldu mu?
Fatihkerem0023 Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 3.037 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #24 Samet tunç dedi: Dostum bana bu klavye geldi gerçekten çok güzel çok hoş ama bu yedek parçalardan birisi kırık geldi sana da aynı şey oldu mu? Genişletmek için tıkla... Kargoda kırılmış sorun yaratır mı bilmem.
Samet tunç dedi: Dostum bana bu klavye geldi gerçekten çok güzel çok hoş ama bu yedek parçalardan birisi kırık geldi sana da aynı şey oldu mu? Genişletmek için tıkla... Kargoda kırılmış sorun yaratır mı bilmem.