2000 Lira i5 6500 Mini ITX Sistem

H110'da ddr3 nasıl çalışıyor ayıptır sorması? 1151 soket'te sadece ddr3l ve ddr4 ram çalışır.

H110'da ddr3 nasıl çalışıyor ayıptır sorması? 1151 soket'te sadece ddr3l ve ddr4 ram çalışır.
Konuyu açma sebebim zaten buydu, bilesen bilgim zayif oldugu icin uyum sorunu yasayip yasamayacagimi soylemenizi istedigimi dile getirdim

Konuyu açma sebebim zaten buydu, bilesen bilgim zayif oldugu icin uyum sorunu yasayip yasamayacagimi soylemenizi istedigimi dile getirdim
Senin için söylemedim zaten bildiğini iddia eden arkadaşlar öneri falan yapmış da o yüzden. O anakart güzel bir anakart ve ddr4'te 2133 Mhz'de çalışıyor. Bilgilerdeki 1600 Mhz ddr3l için geçerli.

Fiyatı uygunsa alabilirsin, biraz daha uzun ömürlü olur sistemin. Hayır, sadece İ7'leri değil, tüm 1151 soket işlemcileri destekler o anakart.

@J.Reverdi Kardeşim o anakartta DDR3 çalışıyor, istersen asus'un kendi sitesinden desteklediği RAM'lere bakabilirsin. Fakat şöyle bir durum var, İ5 6400 desteklemiyor o RAM'leri.

Dostum kusura bakma yanlış öneri yapmışım sana. En iyisi DDR4 bellekli bir anakart al. Çünkü İ5 6400 DDR3L ve DDR4 destekliyor. DDR3L dediğimiz şey de voltajı düşürülmüş DDR3 RAM. Dolayısıyla performansı da düşüyor. Yoluna DDR4 ile devam et.

Gelen oneriler dogrultusunda ben de bir kac parcayi degistirmeye karar verdim, yarim saat icinde konuyu tekrardan duzenleyecegim. Bir de PSU onerisi alabilir miyim sizlerden? Sistemde yazdigim disinda uygun fiyatli bir PSU, @Silinen üye @J.Reverdi

Bir de DDR4 bellekler icin de Kingston HyperX Savage 8GB 2133Mhz bellegini oneriyor musunuz? Hepsiburada fiyati 135,36 TL

Ekran kartı olarak RX480 alsanız daha iyi olur bence.

RX480'i ben de dusunuyorum aslina bakarsaniz ama ASUS MSI gibi firmalarin karti ne zaman piyasaya surecegi henuz mechul. Bir de eger onu beklersem daha sonra da nVidia cephesinde GTX1060'in piyasaya surulecegi ve RX480 ile ayni fiyatta olacagi soyleniyor. Demem o ki; onu bekle, bunu bekle derken uzun bi zaman diliminden soz ediyoruz. Konuyla alakali yanlis bildigim nokta varsa lutfen duzeltin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…