2000. Mesaj

Saygı duyarım :) Xenforo 2.0'a geçiş fazla uzun zaman önce olmadı diye biliyorum yanlız. Benim de aklımda eski tema :)
Tam tarihi hatırlamadığımdan emin değilim, uzun zaman geçmiş gibi geliyor nedense. Fakat eski tema hala en az yenisi kadar hoşuma gidiyor 🙂

@.I.N.И.A. 100 Yıl banlanan üye daha dramatik diye düşünüyorum :D

Konuya yazanların yarısı şu an aktif değil :) O güzel insanlar o güzel atlarına binip gittiler.
@Selim C.

@.I.N.И.A. 100 Yıl banlanan üye daha dramatik diye düşünüyorum :D

Konuya yazanların yarısı şu an aktif değil :) O güzel insanlar o güzel atlarına binip gittiler.
@Selim C.
Sanki ''Memati''nin ölen çocugunun, ölmemiş farklı paralel evrende ki çocugu. (Bende ne dediğimi anlamadım. Ama anladınız siz.) 🤣

Barış Özcan sakinliğinde okudum mesajı, sonra bastım kızgın suratı. 🤣

5Ynp6Y.png

Sanki ''Memati''nin ölen çocugunun, ölmemiş farklı paralel evrende ki çocugu. (Bende ne dediğimi anlamadım. Ama anladınız siz.) 🤣

5Ynp6Y.png
Ben bunu görmemiştim bak, cidden efsaneymiş 😂😂😂

5Ynp6Y.png

Mınçıka, muşta demiş ya :D Haşatını çıkarıp videoya çekmekten bahsediyor. Yokedici bu bildiğin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı