2000 model Ford Connect'te yarım kontak yapıldığında silecekler açılıp kapanıyor

Kerem_Tan

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1080 AORUS 8GB

İşlemci: Intel i5 2400.

Ram: (2x4) 8 GB (farklı markalar bir tanesi Kingston bir taneside Hi-Level
Son 1 senedir 2005 model Ford connect arabada yarım kontak yapıldığında (elektrik gittiğinde arabaya) ön silecekler 3 defa açılıp kapanıyor motoru çalıştırdığımda ise normal şekilde kullanabiliyorum sileceklerimi. Sorunu yaşayan ya da çözümünü bilen var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Son 1 senedir 200* model Ford connect arabada yarım kontak yapıldığında (elektrik gittiğinde arabaya) ön silecekler 3 defa açılıp kapanıyor motoru çalıştırdığımda ise normal şekilde kullanabiliyorum sileceklerimi. Sorunu yaşayan ya da çözümünü bilen var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
Akü modül reseti işi çözebilir.

akü kutup başını söküp 15 dakika bekle modül resetlensin eğer yine olmazsa modülde sıkıntı olabilir

Aküyü 10-15 dakika söküp takarak modülü resetlemeyi deneyebilirsin. Eğer sorun devam ederse, bcm yazılım güncellemesi veya tamiri gerekebilir.

Akü modül reset işlemini çok kez denedik hocam hiçbir şekilde çözmedi.

Akü modül reseti işi çözebilir.

İşe yaramıyor hocam maalesef.

Akü kutup başını söküp 15 dakika bekle modül resetlensin eğer yine olmazsa modülde sıkıntı olabilir.

Modülü resetledim çoğu kez fakat hiçbir faydası olmadı dediğim gibi 1 senedir devam ediyor ve sileceklerinin silikonlarına zarar veriyor.

Akü modül reset işlemini çok kez denedik hocam hiçbir şekilde çözmedi.

İşe yaramıyor hocam maalesef.

Modülü resetledim çoğu kez fakat hiçbir faydası olmadı dediğim gibi 1 senedir devam ediyor ve sileceklerinin silikonlarına zarar veriyor.
Motor sıcakken de yapıyor mu aynı şeyi yoksa ilk çalıştırmada mı yapıyor?

Motor sıcakken de yapıyor mu aynı şeyi yoksa ilk çalıştırmada mı yapıyor?

Üst üste kontağı kapatıp yarım kontak açınca da aynısını yapıyor ve evet motor sıcakkende yapıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı