2000 ₺ Monitör Önerisi

eis666

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
Selamlar herkese; monitör almam gerek, ekran kartım RX5600 XT. Grafik tasarımla uğraşacağım için renk doğruluğu önemli, bunun yanı sıra oyun da oynayacağım ve tazeleme hızı da yüksek olsun istiyorum. Önerebileceğiniz 144Hz ve yüksek renk gamutuna sahip monitörler var mıdır?

Selamlar herkese; monitör almam gerek, ekran kartım RX5600 XT. Grafik tasarımla uğraşacağım için renk doğruluğu önemli, bunun yanı sıra oyun da oynayacağım ve tazeleme hızı da yüksek olsun istiyorum. Önerebileceğiniz 144Hz ve yüksek renk gamutuna sahip monitörler var mıdır?

Hem konforlu hem 144Hz hem de IPS daha ne olsun :)

AOC'nin G2U ile biten serisini öneririm. 24G2U veyahut 27G2U eğer 2K istiyorsan Q27G2U.

Hocam 2K çok pahalı gelmez mi? Ekran kartım 2K oyunculuk için de fazla yeterli değil sanırsam ama 27" bir monitörde 1080P çözünürlük de kullanılamaz. Kafam karışık anlayacağınız.
Gecen hafta yazsaydin 1800'e MSI G241 vardi yine indirime girerse kacirma.
Cevabınız için teşekkür ederim tekip edeceğim. G2U serisini de beğenmiştim duruma göre alacağım. Siz hangisini önerirsiniz?

Hocam 2K çok pahalı gelmez mi? Ekran kartım 2K oyunculuk için de fazla yeterli değil sanırsam ama 27" bir monitörde 1080P çözünürlük de kullanılamaz. Kafam karışık anlayacağınız.

Bence AOC 24G2U işinizi görecektir.

Arkadaş grafik tasarımla uğraşacağını söylemiş bu monitör çok da ergonomik değil.

1080p için maksimum 27". Çift monitör kullanıyorum biri 2K biri 1080p her ikisi de 27". 27" 1080p oluyor bozulmadan ama maksimum sınır o. 2K içinse minimum sınır 27". Kartın benim karttan %10 daha güçlü ama ben 2K'da donmadan oynıyabiliyorum. Yani eğer ultra+ultra grafikler şart değilse 2K düşünebilirsin.

24G2U öneririm.

Sadece IPS olmakla kalmayıp %108 AdobeRGB renk gamutunu kapsıyor, renk dogrulugu ve canliligi icin cok iyi bir avantaj.

Daha acik konusursam, AdobeRGB renk uzayinin tamamindan fazlasini gosterebiliyor bu monitor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı