2000₺ monitör önerisi

Bir kullanıcının Samsung (modeli hatırlayamadım) monitöründe problem gördüğünü söyleyip değişim konusu olduğunda Samsung çalışanlarının Odyssey G5'i önerdiğini okumuştum. Araştırdığımda sağlam duruyor, şu anda indirimde olduğunu varsayarsak akıllıca bir seçim olabilir. Sadece internette biraz daha bakınmak lazım.

ViewSonic 144Hz monitörü 1100 lirayken şu an 600-700 lira zamlandı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modeli belirtmek için link attım. Daha uygun fiyatlı bulabilirsin umarım.

İndirimden 1.600TL'ye almış olup bir süredir çok memnun bir şekilde Acer 27" ED270RPBIIpx 1920X1080 5ms / 165Hz HDMI / DP FreeSync IPS Curved ince çerçeve Gaming monitör kullanmaktayım renkleri canlılığı ve çözünürlüğü tatmin edicinin üzerinde şu an indirim bitmiş fakat biraz araştırırsanız muadilini bulabilirsiniz.

6-7 senedir Philips kullanıcısıyım. 1680X1050 60Hz 2ms.

Ne ışık sızması var, ne ölü pixel. Yıllardır sapa sağlam. Açıkçası ben Philips taraftarıyım, aldığımdan bu yana hiç sıkıntı yaşamadım. Güç kablosunu değiştirdim o kadar.

Bu pazarlama stratejileri olarak işte HDR600 var, efendim işte şu geldi bu geldi şöyle oldu böyle oldu. Sonra evdeki tablo ışık sızması veya ölü pixel şikayeti. Ciddi söylüyorum, en çok satılan ürünler en çok sıkıntı çıkaran ürünler. Amazon'da bir kullanıcının MSI Optix monitörünü firma 2-3 defa değiştirmiş.

Kullanıcı en sonunda parasını talep etmiş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı