Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms (HDMI+Display) Fiyatı
Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms (HDMI+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
IPS panel güzel bir monitör indirimi 3 saat önce bitti daha ucuza bulursan kaçırma.
Bence alınır (dı). Aslında şimdiki fiyata da alınır. Ama ben kullanmadım, kullanamayacağımBugün aldım 1500TL'ye fakat çok fazla sıkıntı çeken insan gördüğüm için iade ettim.
Büyük hata yapışsın o fiyata 165 hz bulamassın teknoloji şans işi her ürün için.Bugün aldım 1500TL'ye fakat çok fazla sıkıntı çeken insan gördüğüm için iade ettim.
Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms (HDMI+Display) Fiyatı
Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms (HDMI+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
IPS panel güzel bir monitör indirimi 3 saat önce bitti daha ucuza bulursan kaçırma.
Bugün aldım 1500TL'ye fakat çok fazla sıkıntı çeken insan gördüğüm için iade ettim.
Bence alınır (dı).
Büyük hata yapışsın o fiyata 165 Hz bulamazsın teknoloji şans işi her ürün için.
Dedğim gibi şans işi çok pişman olacaksın.Bakındım fakat gerçekten çok fazla kişide sorun gördüğüm için içime sinmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.