2000₺ mouse önerisi

İkisi de aynı ürün hocam. Bu durum önceki kampanyada da konuşulmuştu. Siz yine de emin olmak için gaming.gen'i arayın yarın.
Forumda bir arkadas sormustu ikisinin de gecerli oldugunu soylemislerdi. Ama siz yine de emin olmak icin arayin bencede evet.

Teşekkür ediyorum fiyat iadesi ile birlikte 1900₺ civarına geliyor bu fiyatta en kaliteli ürün bu sanırım.

Teşekkür ediyorum fiyat iadesi ile birlikte 1900₺ civarına geliyor bu fiyatta en kaliteli ürün bu sanırım.
Şimdiden hayırlı olsun. Lütfen satın almadan önce kampanya koşullarını dikkatlice okuyun. Banka hesabınızda bir sorun olursa Asus para iadesi yapmayacağını belirtmiş.

Şimdiden hayırlı olsun. Lütfen satın almadan önce kampanya koşullarını dikkatlice okuyun. Banka hesabınızda bir sorun olursa Asus para iadesi yapmayacağını belirtmiş.
Hocam wireless mauseler fps oyunlarında sorun çıkarıyor mu bende bu mauseyi almayı düşünüyorum.

Hocam wireless mauseler fps oyunlarında sorun çıkarıyor mu bende bu mauseyi almayı düşünüyorum.
İyi bir kablosuz mouse kesinlikle hiçbir sıkıntı çıkarmaz. Gladius III'ü satın almadan önce tutuş şeklinize ve elinizin boyutuna uygun olduğundan emin olmanızı öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı