klink Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 1.745 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2015 #11 Aynısından bende de var. Sickleflow 3 pin, anakart üzerinde 4 pine takabilirsiniz. Bu şekilde fan devrine müdahale edilebiliyor.
Aynısından bende de var. Sickleflow 3 pin, anakart üzerinde 4 pine takabilirsiniz. Bu şekilde fan devrine müdahale edilebiliyor.
G gezer3082 Kilopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 767 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2015 #12 O zaman anakarta uygun ise anakarta bağlasın. Anakart üzerinden kontrol etsin.
B bedokop Kilopat Katılım 22 Ocak 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2015 #13 Hepimize cok saolun cezamdan dolayi anca yazabiliyorum her iki yontemide denedim anakarta bagladigim fani slient moda aldim biostan digerini ise molex kabloyu modifiye yaptim arkadasin dedigi gibi sorun cozmüstur.
Hepimize cok saolun cezamdan dolayi anca yazabiliyorum her iki yontemide denedim anakarta bagladigim fani slient moda aldim biostan digerini ise molex kabloyu modifiye yaptim arkadasin dedigi gibi sorun cozmüstur.