2000₺ RX 570 Sistem Yüksetlme

Bütün Driver'leri denedim format bile attım aynı durum.

Drop yemenizin iki sebebi var: Ram'iniz 2666 Mhz ama işlemcisi AMD olan sistemlerde Ram en az 3000 Mhz alınmalıdır. Ryzen işlemciler çift kanal sever ve sizinki tek kanal 8 GB. Ram'i 2x8 16 GB 3000 Mhz alın sorununuz çözülür.

Sadece RAM alsan bir 10-20FPS fark eder ani FPS düşüşleri bende de var (RX570 kullanıyorum) tahminen genel olarak var ekran kartı yükseltmek istiyorsan 2.el GTX 1080 alabilirsin testlerini yapıp ekran kartını 800-900 TL'ye satarsın.

RX 570'in genel sorunu FPS düşmesi bende 16 GB RAM var hala FPS düşmesi oluyor.

İşte bende bu yüzden NVIDIA ekran kartı alacağım.

İşte bende bu yüzden NVIDIA ekran kartı alacağım.

Bende NVIDIA'ya geçeceğim yakında AMD'nin gönderdiği işlemci stok fanı bile adam akıllı soğutamıyor CS oynarken Ultra ayarlarda 400 FPS alıyorum sonra birden çakılıyor 130'lara.

Bence yapılacak en mantıklı hareket önce elinizdeki rami satıp en az 3000MHz 2*8 gb ram almak ardına forumun ikinci el sayfasında pusuya yatıp 1070-1660Ti-2060 lardan biri ikinci ele düşerse onu almak. Aldıktan sonra elinizdeki ekran kartını seri bir şekilde satıp işlemciyi Ryzen 3600-3600x e yükseltmek fakat işlemci yükseltme çok da gerekli mi bilemedim. rtx 2060 a kadar besleyebilir muhtemelen elinizdeki işlemci.
Edit: Darboğaz etmez demek istedim besleyebilir derken.
Edit2: İkinci el ekran kartının olabildiğince yeni olmasına özen gösterin derim. Fiyattan önce ürünün kullanım süresini göz önünde bulundursanız iyi olur. Uzun bir süre ikinci el kasa- laptop vs aldım sattım deneyimli sayılırım yani. Ucuz ete dikkat edin ne eti olduğu belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…