2000₺ RX 570 Sistem Yüksetlme

RX 570'in genel sorunu FPS düşmesi bende 16 GB RAM var hala FPS düşmesi oluyor.
Ben de yüzlerce konu gördüm ancak kendim sorunsuzca kullandığım için artık pek inanmıyorum konulara. Saygı duyuyorum. Belki basit bir yazılımsal sorun veya ayar eksikliği vardır ancak kendim yaşamadığım ve asla sorun yaşamayan onlarca kişi de bildiğim için ''RX570 Sorunlu!'' şeysine katılmıyorum, hatta çok uzağım. Taş gibi bir kart ve 4GB hali bile bana şu an fazlasıyla yetiyor.
Ben de NVIDIA'ya geçeceğim yakında, AMD'nin gönderdiği işlemci stok fanı bile adam akıllı soğutamıyor. CS oynarken Ultra ayarlarda 400 FPS alıyorum, sonra birden çakılıyor 130'lara.
AMD stok fanı derken? İşlemciniz mi soğumuyor? Ben 3.7GHz'de kullanırken bile 1600 AF'nin stok fanı rahatlıkla yetiyor bilginiz olsun.

İşlemcinin stok fanı ile Nvidia'ya geçme niyetinizin alakasını kuramadım? Yoksa laf olsunda bir şekilde AMD'e sallamış olayım diye yazanlardan mısınız?

Şu an sistemim Full AMD NVIDIA ve Intel almadım ama bu aradaki fiyat farkı neredeyse elektrik faturasıyla kapandı işlemci fani aşırı ses yapıyor ve overclock yapamıyorum aşırı ısındığı için termal macunumu daha bugün yeniledim ve ekran kartını normal HDMI'lı bir monitöre taktığımda çalışmıyor DVI-I'le de çalışmıyor atikmdag patcher ile kurmam lazım ve atikmdag patcherdan dolayı çoğu uygulama engelleniyor müşteri hizmetlerini aradığımda ise biz sizi sonra arayacağız diyorlar bir daha aramıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…