2000₺ sistem toplama

Bütçe
2000-2100₺
Herkese merhaba, arkadaşım sistemi kötü olduğu için sistemini değiştirmek istiyor. Ben de ona 2. el RX570/560'lı bir sistem toplayabileceğimizden bahsettim. Şimdi toplarsak kısa süre içerisinde alabilirmiş. Ekran kartı, işlemci, anakart, RAM ve HDD'si ile nasıl bir sistem önerebilirsiniz. Teşekkürler.

Not: 2000TL'yi maksimum 100TL geçebilir. Bütçe çok ama çok kısıtlı, o bütçeye toplanamaz demezseniz memnun olurum :).

Not 2: Anakartın biraz ileriye dönük olmasını istiyor. Yani ileride GTX serisi kart takabilsin. O yüzden anakart olarak 2. el A320M düşündüm.

Not 3: APU sistem bilmediğim için bir şey diyemedim ama, APU sistem de toplayabiliriz.

Herkese merhaba, arkadaşım sistemi kötü olduğu için sistemini değiştirmek istiyor. Ben de ona 2. el RX570/560'lı bir sistem toplayabileceğimizden bahsettim. Şimdi toplarsak kısa süre içerisinde alabilirmiş. Ekran kartı, işlemci, anakart, RAM ve HDD'si ile nasıl bir sistem önerebilirsiniz. Teşekkürler.

Not: 2000TL'yi maksimum 100TL geçebilir. Bütçe çok ama çok kısıtlı, o bütçeye toplanamaz demezseniz memnun olurum :).

Not 2: Anakartın biraz ileriye dönük olmasını istiyor. Yani ileride GTX serisi kart takabilsin. O yüzden anakart olarak 2. el A320M düşündüm.

Not 3: APU sistem bilmediğim için bir şey diyemedim ama, APU sistem de toplayabiliriz.

Hocam APU sistem ekran kartı olmayan sistem oluyor bu fiyata zaten ikinci el APU toplanır.

Bu bütçede uzay montaj daha mantıklı.

Bu sistemle ne oynanabilir?

Hocam, tamamen 2. el, ekran kartlı bir sistem toplayabilir miyiz?
APU sistemler hakkında fazla bilgim yoktu, performans testlerine bakınca çok iyi olmadıklarını gördüm.
İkinci el bakmaya sıcak bakarsanız belki Aliexpress üzerinden X79 bir şeyler toplanabilir.
Sistemi tamamen 2. el toplayacağız zaten, ama Amazon ve AliExpress'den olmazsa, Sahibinden gibi yerlerden olsa olur mu?
E5 2620, X79 ve GTX950-GTX960 zorla bir sistem toplanabilir belki.

X3440-X3470 ve GTX950-GTX960 sistem toplanabilir.
Çok iyi olur hocam, toplayabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı