Hocam, tamamen 2. el, ekran kartlı bir sistem toplayabilir miyiz?
Hocam o paraya alacağınız ekran kartı zaten entegre grafik kadar performans verecektir.
Hocam, tamamen 2. el, ekran kartlı bir sistem toplayabilir miyiz?
Bir tane arkadaş GTX950/960'lı sistem toplayabileceğimizden bahsetti. Bende 1-2 hafta önce başka bir konuda görmüştüm. Arkadaşa RX560/570'li bir sistem toplamışlardı. Bütçe de aynıydı.Hocam o paraya alacağınız ekran kartı zaten entegre grafik kadar performans verecektir.
Herkese merhaba, arkadaşım sistemi kötü olduğu için sistemini değiştirmek istiyor. Ben de ona 2. el RX570/560'lı bir sistem toplayabileceğimizden bahsettim. Şimdi toplarsak kısa süre içerisinde alabilirmiş. Ekran kartı, işlemci, anakart, RAM ve HDD'si ile nasıl bir sistem önerebilirsiniz. Teşekkürler.
Not: 2000TL'yi maksimum 100TL geçebilir. Bütçe çok ama çok kısıtlı, o bütçeye toplanamaz demezseniz memnun olurum.
Not 2: Anakartın biraz ileriye dönük olmasını istiyor. Yani ileride GTX serisi kart takabilsin. O yüzden anakart olarak 2. el A320M düşündüm.
Not 3: APU sistem bilmediğim için bir şey diyemedim ama, APU sistem de toplayabiliriz.
Sıfırı bu fiyatta zaten.Ama stok yok.Peki, Ryzen 3 2200G'li APU bir sistem toplayabilir miyiz?
2. el buldum bir tane.
Fiyatı biraz tuzlu. Pollux 3 APU sistem bile 2800TL.Peki, Ryzen 3 2200G'li APU bir sistem toplayabilir miyiz?
2. el buldum bir tane.
1) Sistemde SSD yok. HDD yüksek ihtimal kullanılmış ve Seagate çöpü yine. SSD alınabiliyor aynı fiyata 120GB C100.Şöyle bir sistem topladım, sizce nasıl olmuş?
Anakart: A320M.
İşlemci: Ryzen 3 2200G.
HDD: 500GB.
RAM: Adata 8GB.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.