2000₺ sistem toplama

Bütçe
2000-2100₺
Toplam: 2079.45TL. Buna Aliexpress'te vergi ve kargo dahil, yeni kullanıcı indirimini saydım.

Herkese merhaba, arkadaşım sistemi kötü olduğu için sistemini değiştirmek istiyor. Ben de ona 2. el RX570/560'lı bir sistem toplayabileceğimizden bahsettim. Şimdi toplarsak kısa süre içerisinde alabilirmiş. Ekran kartı, işlemci, anakart, RAM ve HDD'si ile nasıl bir sistem önerebilirsiniz. Teşekkürler.

Not: 2000TL'yi maksimum 100TL geçebilir. Bütçe çok ama çok kısıtlı, o bütçeye toplanamaz demezseniz memnun olurum :).

Not 2: Anakartın biraz ileriye dönük olmasını istiyor. Yani ileride GTX serisi kart takabilsin. O yüzden anakart olarak 2. el A320M düşündüm.

Not 3: APU sistem bilmediğim için bir şey diyemedim ama, APU sistem de toplayabiliriz.

Bu fiyata anca APU sistem toplayabilirsin. Fakat ekran kartını bütçeye dahil etmeden toplayabilir siniz.
Not: APU sistem için ekran kartı almanıza gerek yok ama düşük oyunları oynatır.(Pes, Valorant, vs..)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı