2000₺ Telefon Önerisi

Sizce hangisini almamı önerirsiniz?

• Lg G5

• İPhone SE

• Samsung Galaxy S6

• Laptop (Msı gl62 6qd)

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Kadirwasthere

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Student
Arkadaşlar yeni telefon alacağım ama kararsızlık içindeyim. Baktığım telefonlar arasında Lg G5 (ithalatçı garantili), İphone SE, Samsung Galaxy S6 baktığım telefonlar arasında. Lg G5 modüler kısmı yere düşünce yerninden hafif oynadığını söyleyen arkadaşlar var. Samsung S6 ise şu anlık bir eksisini duymadım. İPhone SE ise ekranı küçük ve arkası kolay çiziliyor dediler. Yaşım 13 sizce hangisini almalıyım? Ailemde teknoloji mağazalarında çalışan 2 kişi var ve ikiside bana o telefonlar sana fazla bilgisayar (laptop) al dediler. Sizce ne almalıyım?
Not:Moderatörler konuyu buraya açmamın sebebi hem laptop hem telefon önerisi isteyebileceğim yer bulamadım. Konu çoğunlukla telefon olduğu için buraya açtım.

Telefona 1000 TL'den fazlasını vermek gereksiz geliyor bana.
Neden telefon almak istediğini sorabilir miyim? Oyun içinse telefon almamalısın.
Laptop almak daha mantıklı olur.

Benim önerim ise oyun bilgisayarı toplaman.
2000 TL bütçe ile GTA V, CS:GO vb. oyunları yüksek grafiklerde oynayabileceğin bir PC toplayabilirsin. Ki en iyisi bu olur.
Laptop alırsan grafiklerden tatmin olmayabilirsin.

Telefona 1000 TL'den fazlasını vermek gereksiz geliyor bana.
Neden telefon almak istediğini sorabilir miyim? Oyun içinse telefon almamalısın.
Laptop almak daha mantıklı olur.

Benim önerim ise oyun bilgisayarı toplaman.
2000 TL bütçe ile GTA V, CS:GO vb. oyunları yüksek grafiklerde oynayabileceğin bir PC toplayabilirsin. Ki en iyisi bu olur.
Laptop alırsan grafiklerden tatmin olmayabilirsin.
Amacım sadece oyun oynamak için laptop almak değil. Zaten Gtx 970'li sistemim var. Benim laptop kastım Just cause 3 Gta 5 gibi oyunları kaldıran bir notebook'du. Tam laptop'un incelemeleri geldi bende alıcaktım ama telefon bozuldu, servise yolladık 800₺ istediler bende değmez diye kabul etmedim, telefon almak istememin sebebi bu. Bilgisayara 3000₺ telefona 2000₺ verebiliyorum. Yani bilgisayara daha fazla para verebilirim.

1000 liraya seni tatmin edecek telefonlar var. 1000 liraya da o sisteme uygun 144 hertz monitör alırsın. Telefona verilen para harbi değmez. S 4 daha tanıtılmadan önce S 3 mini aldım hala da onla takılıyorum. Yani tamamen gereksiz bir şey. Telefondan oyun oynamıyorum oynaması da saçma yani. Baksan telefonuma oyun yüklüdür ama bilgisayar aldıktan sonra telefondan da iyice uzaklaştım. Şu an oyunlardan uzaklaştım forum sitesinde yardımcı oluyorum. Bilgisayar APU benim ona RX 480 bir de 144 hertz monitör alacaktım. Baktım onları alsam sadece akıcı oyun oynarım başka bir katkısı yok bisiklete merak sardım bisiklet almayı düşünüyorum. Konunun dışına çıktım biliyorum ama açıklamak için anlattım. 2000 liraya telefonu verirsin en geç 1-2 ay sonra sıkılırsın. Çok net görüntüymüş bilmem neymiş tamamen gereksiz. Ben olsam en fazla 600 liraya telefon alırım. Geri kalan para ya kalırdı öyle ya da başka bir şeye yatırım yapardım. Hobi olarak.

Son düzenleme:
S6 alıcaksan edge al bataryası dışında vereceğin parayı hak ediyor. Zaten 970li sistemin varmış bence boşa para verme başka bi cihaza. SE alırsan ekranı ileride çok küçük gelecek. G5 ise bence fazla abartılıyor sonuçta her cihazda aynı işlemci aynı ekran kartı var.

S6 alıcaksan edge al bataryası dışında vereceğin parayı hak ediyor. Zaten 970li sistemin varmış bence boşa para verme başka bi cihaza. SE alırsan ekranı ileride çok küçük gelecek. G5 ise bence fazla abartılıyor sonuçta her cihazda aynı işlemci aynı ekran kartı var.
Bugün gidip telefonlara tekrardan bakacağım. Konu dışına çıkıyorum ama sana birşey sormak istiyorum. Nerelisin?

Bende Eskişehir'liyim. Sanırım S6 alıcam. Ama İphone SE ve G5'ede bakmam lazım.
SE ekranı çok küçük gelir. G5 çok titiz kullanman gerekir, testlerde gördüğüm kadarıyla sadece ekranı sağlam ve suya dayanıklılığı 0. S6 edge kullanıyorum ve dediğim gibi tek kötü yanı bataryası. Her özelliğini kullanıyorum. Sensörleri, edge ekranı, kumandası, kalp ölçeri ve diğerleri yazılımla olanlar falan.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı