2000₺ Telefon Önerisi

RuevianX

Megapat
Daha fazla  
3 yıldır iPhone 6 kullanıyorum, gayet de memnunum fakat sıkıldım her gün aynı telefonu görmekten. Android’i denemek istiyorum. Benim için en önemli özellik kamerası olmalı. Yüz güzelleştirme falan kesinlikle olmamalı. iPhone’da sivilce falan ne var ne yok gösteriyor. Bende böyle olmasını istiyorum. Bataryası iyi olmalı. Ve güncellemeleri almalı, kısaca stabil çalışan, sorunsuz bi’ telefon arıyorum. İthalatçı garantili olması önemli değil. Öneri yapanlara teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer önceliğiniz kamera ise öncelikle Samsung dışındaki markaları aklınızdan silin. Türkiye'den s7 veya yurtdışından s8 alabilirsiniz. Eğer aklınızda S serisi dışındaki modeller varsa onları da silin. Çünkü Samsung'un J , A , E ve C serilerini pek önermem. Çünkü ana seri yani amiral gemisi S serisi. Diğer tüm seriler S serisinden esinlenilerek üretiliyor. Biraz işlemci ve ram dan kısıyorlar A serisi diyorlar , hem ram ve işlemci hemde ekran , kamera ve kaliteden kısıyorlar J serisi vs. O yüzden mutlaka S serisi.

Eğer önceliğiniz kamera ise öncelikle Samsung dışındaki markaları aklınızdan silin. Türkiye'den s7 veya yurtdışından s8 alabilirsiniz. Eğer aklınızda S serisi dışındaki modeller varsa onları da silin. Çünkü Samsung'un J , A , E ve C serilerini pek önermem. Çünkü ana seri yani amiral gemisi S serisi. Diğer tüm seriler S serisinden esinlenilerek üretiliyor. Biraz işlemci ve ram dan kısıyorlar A serisi diyorlar , hem ram ve işlemci hemde ekran , kamera ve kaliteden kısıyorlar J serisi vs. O yüzden mutlaka S serisi.
2. el S8 bile 2000 TL'ye zor bulunur. Sıfır S7 bulunur ve ya bütçeyi arttırıp batarya için S7 Edge.

2. el S8 bile 2000 TL'ye zor bulunur. Sıfır S7 bulunur ve ya bütçeyi arttırıp batarya için S7 Edge.
Yurtdışında 2000tl s8 64GB full kutulu orijinal. Alabilirseniz yurtdışında sıkıntı olmaz.

Bu fiyatta en iyi kamera Samsung tarafında, renkleri biraz abartıyor yine de almaman için bir neden değil. S7 serisi ve FE kamera noktasında çok iyi durumda. Renk doğruluğuna biraz daha önem veriyorsan Mate 9 al. S7 serisinin kamerası Iphone 6 modeline göre kat kat daha iyi. Detayları elbette bu modellerde gösterir.

Z5 gibi SD 810 kullanan cihazlara da bulaşma, Z5 kamera konusunda S6 ile bile yarışamaz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı