2000₺ Telefon önerisi

Realme 6i ve Redmi Note 8 arasında kaldım. 2000 aşıyor biraz ama yapacak bir şey yok. Almışken iyi alalım.
Ekran ve kamera olarak Redmi Note 8, performans ve batarya olarak Realme 6i önde.
Önceliklerine göre karar sizin.
Bence Redmi Note 8. Çünkü Realme 6i'nin ekranı HD+, o ekran boyutunda sıkıntı çıkarabilir.

Düzenleme: M30s seviyesine çıktıysanız Realme 6 alabilirsiniz. Ekranı 90 hz olduğu için birçok cihazdan daha akıcı bu fiyat seviyesinde. Kamerası ve performansı Redmi Note 8 Pro ile aynı/çok benzer. 30W hızlı şarj desteği de var. Bakmanızı öneririm.
 
Realme 6i ve Redmi Note 8 arasında kaldım. 2000 aşıyor biraz ama yapacak bir şey yok. Almışken iyi alalım.

Benim Note 8 tercih etmememin sebepleri şunlar:
Uzunca bir süre Xiaomi Redmi 4X kullandım, o telefondaki neredeyse bütün uygulamalarda reklam vardı. Telefonun kendi uygulamalarından bahsediyorum. Güvenlik uygulamasına giriyorsunuz reklam, başka uygulamaya giriyorsunuz reklam. Bu telefonda da aynı şekilde midir bilmiyorum. MIUI bence kullanışsız ve estetik olarak çok çirkin. Bu tabi ki çok öznel bir durum, belki siz beğenirsiniz. Bir de benim baktığım Note 8 ithalatçı garantiliydi, M30s'i shop.samsung.com'dan aldım. Siteye girince sağ altta sohbet penceresi var. Mesaj atarsanız 100₺ indirim çeki veriyorlar. M20 de alınabilir. Fiyatı çok daha uygun.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı