2000₺ Telefon Tavsiyesi

48MP kamerası bulunan Xiaomi Redmi Note 7 tavsiye ederim. Gayet güzel bir kamerası olduğunu düşünüyorum. Xiaomi Redmi Note 7
Ayrıca performans konusunda hiç şüpheniz olmasın, rahatlıkta sizi idare edebilir.
Tasarımında damla çentik olması da bence bir artı puan.

Redmi Note 7 bence de güzel. Mi 8 Lite kullanıyorum, 2 ay önce Türkiye'ye gelse Note 7 alacaktım :)
48 MP ama 4 pikseli 1 piksel olarak sayıyor vb. bir olayı vardı ve 12 MP efektif kullanılıyor diye biliyorum. 48 MP için ayrı modu var herhalde.
Onun dışında Mi 8 Lite bile Google Camera ile gayet güzel fotoğraf çekiyor ama resmi olarak desteklenmiyor ve kurmak için bayağı uğraşıyorlar. Zoom yaptığınızda netlik olarak bu fiyat bandındaki tüm telefonlarda üzülürsünüz haberiniz olsun.

48MP kamerası bulunan Xiaomi Redmi Note 7 tavsiye ederim. Gayet güzel bir kamerası olduğunu düşünüyorum. Xiaomi Redmi Note 7
Ayrıca performans konusunda hiç şüpheniz olmasın, rahatlıkta sizi idare edebilir.
Tasarımında damla çentik olması da bence bir artı puan.

Haklısınız, çok baktım videolarına. Bazı videolarda piksel piksel berbat fotoğraflar mevcut, bazılarında iPhone X ile falan kapışıyor resmen. Bir tek renk dengesinde farklılıklar oluyor. Yine de tereddütteyim hafif.

Redmi Note 7 bence de güzel. Mi 8 Lite kullanıyorum, 2 ay önce Türkiye'ye gelse Note 7 alacaktım :)
48 MP ama 4 pikseli 1 piksel olarak sayıyor vb. bir olayı vardı ve 12 MP efektif kullanılıyor diye biliyorum. 48 MP için ayrı modu var herhalde.
Onun dışında Mi 8 Lite bile Google Camera ile gayet güzel fotoğraf çekiyor ama resmi olarak desteklenmiyor ve kurmak için bayağı uğraşıyorlar. Zoom yaptığınızda netlik olarak bu fiyat bandındaki tüm telefonlarda üzülürsünüz haberiniz olsun.
Bende de Mi Note 3 var, kamerası vs. gayet yeterli. Seviyorum fakat Miui 10 en son bana gelmişken Miui 10.3 ilk bana geldi. Dengeyi sağlayamıyorlar ve galiba desteğini sonlandıracaklar yani daha güncel modellere yönelmeyi düşünüyorum.
Haklısınız, çok baktım videolarına. Bazı videolarda piksel piksel berbat fotoğraflar mevcut, bazılarında iPhone X ile falan kapışıyor resmen. Bir tek renk dengesinde farklılıklar oluyor. Yine de tereddütteyim hafif.
Bildiğim kadarıyla ayrı bir modu var. Eğer ayarlarını düzgün yaparsanız gayet net fotoğraflar çekebilirsiniz, çünkü zaten kamerasıyla reklamını yapmış bir telefon.

Öncesinde S7 Edge kullanıyordum ekranı kırık olduğu için sattım. Açıkçası kamera olarak süperdi. S7 Edge'den iyi midir Redmi Note 7'nin kamerası sizce?
Kat kat daha iyidir dostum. Bence bu fiyat segmentinde direkt olarak Xiaomi telefonlara yönelmelisin. Ha diyorsan daha güncel veya saf Android, GM 9 PRO da olabilir. GM8 kullanıyorum ve normal bir telefon yani rakibi yok. Çünkü fiyatına göre onların seviyesinde pek değil :/ Sana önerim indirime düştüğü anlarda Xiaomi Mi 8 SE alman.

Bu videoyu 4K izledim. Note 7>S7 Edge>8X sanırım. Sizin düşünceleriniz neler?
Tam ben de böyle bir konu açacaktım. Tarık666, S7 almayı düşünüyorum, önerir misin?
S7 Edge kullandım, gerçekten muhteşem bir telefon. Üstelik ekranı kırıktı ancak hiçbir zaman ne elime takıldı ne de yünlü bir şeye. Ama şu piyasada 1000-1300₺ civarı bir S7 veya S7 Edge'ye vermek yerine ekleyip Note 7 alabilirsin diye düşünüyorum. Çok ve çok daha güncel bir telefon. Samsung S7'ye daha fazla güncelleme vermiyor diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı