2000₺ Telefon Tavsiyesi

Haklısınız, baktım çok videolarına. Bazı videolarda piksel piksel berbat fotoğraflar mevcut bazılarında iPhone X ile falan kapışıyor resmen. Bir tek renk dengesinde farklılıklar oluyor. Yine de tereddütteyim hafif.
Ya gece kötü sonuç veriyor ama gece modu geldi son güncellemeyle. Renk dengesi iyi ama Google Camera kadar iyi değil. Bir de yine de piksel piksel çıkıyor hani, düşük ışıkta nasıl oluyorsa öyle. Ve gece modunda 1-2 saniye kıpırdamadan tutman gerekiyor. Ben pek kullanmıyorum ama portre modu güzel. Derinliği güzel veriyor bence.

Kesinlikleeee Samsung A7 2018 almalısın. 5 aydır kullanıyorum hicbir sikayetim yok. Ayriyeten de daha geçen hafta Android 9.0 Pie güncellemesi geldi. 3 arka kameralı geniş açı özellikli ve kamera konusunda hiçbir eksiği yok. Arkadaki 3 kamera da çok kaliteli. Diyafram acikliklari da gayet iyi. Ön kamerası bir hayli güzel. (Ek olarak Always on Display özelliği, bataryası uzun ömürlü)

Araştırıp bakabilirsin, almanı şiddetle öneriyorum ^_^

Kesinlikleeee Samsung A7 2018 almalısın. 5 aydır kullanıyorum hicbir sikayetim yok. Ayriyeten de daha geçen hafta Android 9.0 Pie güncellemesi geldi. 3 arka kameralı geniş açı özellikli ve kamera konusunda hiçbir eksiği yok. Arkadaki 3 kamera da çok kaliteli. Diyafram acikliklari da gayet iyi. Ön kamerası bir hayli güzel. (Ek olarak Always on Display özelliği, bataryası uzun ömürlü)

Araştırıp bakabilirsin, almanı şiddetle öneriyorum ^_^
İş yerinde de baktım bayağı. Tasarım olarak Note 7'yi biraz daha beğendim. Ayrıca CPU ve GPU'larını karşılaştırdım, yine Note 7 bir tık ileride. Ancak Note 7 olmazsa alacağım telefon A7 2018 diyebilirim.

Güncelleme:
Son olarak 2 telefon arasında kaldım. Note 7 vs A7 18. Öncelikle şu videoda GCAM ile muhteşem bir performansa sahip bence. Ama Samsung alırsam GCAM gibi bir şeye ihtiyacım kalmayacak. Çok arada kaldım, hangisini seçmeliyim?

Son düzenleme:
İş yerinde de baktım bayağı. Tasarım olarak Note 7'yi biraz daha beğendim. Ayrıca CPU ve GPU'larını karşılaştırdım, yine Note 7 bir tık ileride. Ancak Note 7 olmazsa alacağım telefon A7 2018 diyebilirim.

Güncelleme:
Son olarak 2 telefon arasında kaldım. Note 7 vs A7 18. Öncelikle şu videoda GCAM ile muhteşem bir performansa sahip bence. Ama Samsung alırsam GCAM gibi bir şeye ihtiyacım kalmayacak. Çok arada kaldım, hangisini seçmeliyim?
Redmi Note 7.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı