2000 TL 1 ms 144 HZ monitör önerisi

MSI zaten güzel bir marka ne gibi hayranlık duydunuz .

Özellikleri neler donanımsal olarak değil.

İlk olarak arkasındaki tuştan kontrol edebildiğiniz menü çok detaylı oynadığınız oyunun türüne kadar seçim yapabiliyorsunuz monitörün fazlaca özelliği var ayrıca sizin ihtiyacınız olan V-Sync destekliyor ayrıca renk doğruluğu vb çok güzel tek eksi yönü monitörün yukarı aşağı hareket kabiliyetinin olmaması.

Yukarı aşağı derken monitör oynatılabiliyor değil mi boyu uzun olanlar için.

O özellik var açısını değiştirebiliyorsunuz.

Bir video izledim o attığınız monitörün ekranında problem varmış pikselleri kötü yansıtıyormuş öyle bir sorun yaşadınızmı sadece 1 videoda vardı sadece merak ettiğimden sordum. Videonun linki:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Bir video izledim o attığınız monitörün ekranında problem varmış pikselleri kötü yansıtıyormuş öyle bir sorun yaşadınızmı sadece 1 videoda vardı sadece merak ettiğimden sordum.

Dediğim gibi uzun kullanmadım ama satın alan arkadaşım öyle bir problem yaşamadı hala kullanıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…