2000 TL 1 TB SSD önerisi

Bütçe
2000
Makaleler
11
Yer
Castel Sant'Angelo
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 R1056NT
i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz
Anakart
A520M-K V2
Kardeşime sistem dizdik ve eski SSD'yi kullanacaktık ama eski laptopu açamadık. 2000 TL'ye 1 TB 2280 standartında M.2 SSD'ye ihtiyacımız var. Ne öneririsiniz? Benim aklımda şu var.

Eger o diske OS kurulacaksa olmasi cok iyi olabilir. Eger o diske OS kurulmayacaksa, DRAM'siz daha yuksek hizli M.2 SSD daha mantikli olabilir.

G2 hakkında önceden iyi şeyler duymuştum, o zaman tercihim o olur yüksek ihtimal. Teşekkürler.

Kardeşime sistem dizdik ve eski SSD'yi kullanacaktık ama eski laptopu açamadık. 2000 TL'ye 1 TB 2280 standartında M.2 SSD'ye ihtiyacımız var. Ne öneririsiniz? Benim aklımda şu var.
Bilgilendirme amaçlı söylüyorum hocam. NV3 gibi QLC NAND Tipli SSD almanızı tavsiye etmem, ömür ve kalite bakımından düşük oluyorlar. Diğer hocamında attığı rehberde bahsi geçiyor, ucuz olsun diye tercih edilir.

Bende şahsen Exceria G2 taraftarıyım. DRAM SSD'nin ömrünü uzatan ayrıca uzun aktarma sürelerinde stabil hız almanızı sağlayan bir donanım, SSD'nin kendi belleği. Windows'ta da daha akıcı bir deneyim sunuyor binevi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı