2000 TL 144 Hz 1 ms 1920x1080 monitör tavsiyesi

Mustafa82319

Megapat
Daha fazla  
Aklımda ''BenQ 24" XL2411P'' monitörü var siz ne düşünüyorsunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir an bende tereddüde düştüm, iptal etmeyi bile düşündüm eski deyince.
Yok yok hocam tamamen benim hatam ürününüz yeni model , 2018 üretimi bu arada bende çok düşündüm bu modeli almayı bakınca hatırladım , ürün hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum paylaşırsanız çok sevinirim

Monitörler hakkında hiçbir bilgim yok o yüzden pek bir yorum yapabileceğimi sanmıyorum.
Monitör bugün benim için rekor gibi bir sürede 21 saate İstanbul'dan Ankara' ya geldi, normalde en az 3-4 güne gelirdi. Monitörü alırken, kutunun bantlı olan kısmı kesilmiş gibi değilde kopmuş olarak gördüm kutuda herhangi bir hasar olmadığı için sorun çıkarmadım umarım daha önceden kullanılmış bir ürün göndermemişlerdir. Kutu içeriğinden AUX, DVI ve DP kabloları çıktı HDMI kablosu yoktu.İlk işim ölü piksel var mı diye bakmak oldu göremedim. Renk konusunda eski monitörüme göre çok daha canlı renkler. Eski monitörüm 19 inç olduğu için yeni monitör çok büyük geldi gözüme. Daha önceden monitör kullanmıyormuşum onu anladım. Şuanda aklımı kurcalayan tek şey bandın kopuk olarak gelmesi onun dışında bir problem yok. Son olarak garanti belgesini onaylatmam filan gerekiyor mu?
Vatan bilgisayarı arayıp kutunun bantlı olan kısmının neden açık geldiğini sorsam ölü piksel veya iade işlemlerinde sıkıntı çıkartırlar mı?

Son düzenleme:
takip ettim bantın sökük geldiğini yazdığın bir konuda vardı açıkcası ben olsam sorun etmem sonuçta cihazda bir sorun yoksa sıkıntı yok senin elinde fatura oldugu sürece garanti dahailindedir herhangi bir problem çıkacağını hiç zannetmiyorum. Çok şanslısınız bu arada bende çarşamba monitör aldım xg240r gün içinde kargoya verildi önce şehrim sasmuna öteki gün geldi sonra kargo ortada yok trabzonda buldular 2 gün sonra hala teslim alamadım salı gününe kaldı. soruncada gözden kaçabiliyor yanlıslık olmustur diyorlar. Arkadaş 10 kiloluk devasa bir kutuyu nasıl gözden karçırıyorlar anlamış değilim neyse şans işte elden ne gelir güle güle kullanın çok güzel bir monitör aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…