2000 TL 15.6 inç, İnce ve SSD'li Notebook Önerisi

SeverusSnape.

Kilopat
Katılım
5 Haziran 2015
Mesajlar
142
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ablama notebook bakıyorum. Ekran 15.6 inc olmalı ince, zarif, hafif bir laptop olmalı. Sistemi SSD veya eMMC üzerine kurulu olmalı. HDD çok gerekli değil harici disk var çünkü. Kullanımı günlük, internet, film izleme ve bir takım işleri yapması için kullanıma uygun olmalı. Oyun pek oynanmaz. Optik sürücüye gerek yok. Bu şekilde 2000 TL'yi geçmese iyi olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Belirttiğiniz cihazlar 4000-5000 aralığında başlıyor.
Bütçe aralığınızda önerim Dell Vostro 3568.
 
Belirttiğiniz cihazlar 4000-5000 aralığında başlıyor.
Bütçe aralığınızda önerim Dell Vostro 3568.
Evet. Şunu sormak istiyorum mesela bu atmış olduğunuz laptop 2bin tl ve üstünde ne sistemin yeteceği kadar bi SSD veya eMMC yok. Yani ben istiyorum ki sistem hızlı olsun. Hem okadar para veriyoruz hemde yavaş çalışır sistemli bir laptop kullanmış oluyoruz. Bu sadece bu laptop için geçerli değil 2 bin TL ye kadar bütün laptoplar hard diskli. Onu çıkartıp neden yerine 64 GB bi SSD koymuyorlar.
Yani atmış olduğunuz laptop gayet işimi görebilecek cinsten söylediğim şey bu laptopdada geçerli eğer düşündüğüm gibi bişey bulamassam mecbur böyle bişey alıcaz.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı