2000 TL 2. el 1660 Ti Gaming X alınır mı?

Hocam CW sesinden rahatsız olmuyorsanız satın alınabilir bir ekran kartı. Aynı ekran kartını kullanıyorum. Küçük bir OC işlemi ile 2060 ekran kartı ile aynı FPS değerlerini alıyor. Sıcaklıklar konusunda ise otomatik fan ayarlarında ekran kartı en fazla 70 derece oluyor. Kasa fanlarım düşük hızda dönüyorlar.

CW sonradan artabilir. Ancak sizi rahatsız etmeyecekse -bence çok rahatsız edici- iyi bir fiyat kesinlikle.

Sisteminiz nedir?
Teşekkür ederim. Aslında öğrenmek istediğim fiyatına değip değmeyeceğiydi. Sistemimi belirttim. Bir şey daha sormak istiyorum.
Gerçekten hiç CW olmayan yeni nesil kart bulabildiniz mi? Eğer piyasada varsa, almayacağım.

Teşekkür ederim. Aslında öğrenmek istediğim fiyatına değip değmeyeceğiydi. Sistemimi belirttim. Bir şey daha sormak istiyorum.
Gerçekten hiç CW olmayan yeni nesil kart bulabildiniz mi? Eğer piyasada varsa, almayacağım.
Genelde MSI Gaming X-Z ve Asus Rog Strix modellerinde oluyor. Demek ki aldığınız ekran kartları hep bu modellerdendi. Diğer markalarda pek yok. CW olmayan modelleri de oluyor o dediğim kartların ama düşük ihtimal.

Piyasa 2000TL civarına 1660 Ti yok. En ucuzu 2900 falan.

Genelde MSI Gaming X-Z ve Asus Rog Strix modellerinde oluyor. Demek ki aldığınız ekran kartları hep bu modellerdendi. Diğer markalarda pek yok. CW olmayan modelleri de oluyor o dediğim kartların ama düşük ihtimal.
Gigabyte Gaming, MSI Ventus, MSI Gaming ve Rog Strix kullandım. Ve bunların hepsinde tamamen farklı sistemlerde CW ile karşılaştım. Tabi ki 60 fpsde CW olmuyor. Ama 300FPS+ yükteki kartta olmayana denk gelemedim :(

Gigabyte Gaming, MSI Ventus, MSI Gaming ve Rog Strix kullandım. Ve bunların hepsinde tamamen farklı sistemlerde CW ile karşılaştım. Tabi ki 60 fpsde CW olmuyor. Ama 300FPS+ yükteki kartta olmayana denk gelemedim :(
Ben de fakirlikten galiba hiç CW'ye denk gelmedim. Asus Dual mi dersiniz Sapphire mi dersiniz Gigabyte mı dersiniz. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı