2000 TL 2. el ekran kartı önerisi

Bütçe
2000
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AliExpress'deki markasız (üstünde yazan Asus, Gigabyte'a çok güvenmedim.) ekran kartlarına bulaşmazdım ben olsam, çok fazla fark olmasa da soğutucuları dandik oluyor. Ayrıca haftalar-aylar süren kargo ve tomar tomar gümrük vergisiyle uğraşacaksınız. En iyisi yurtiçinden almak.

Edit: 140 Dolarlık bir alışveriş için ödeyeceğiniz gümrük vergisi 372,2 TL, afiyet olsun.

Son düzenleme:
Bu fiyat aralığında en iyi seçenek 1050 Ti veya GTX960 bulabiliyorsan GTX1050Ti bul hem daha az güç çekiyor hem daha az ısınıyor.

MSI Aero modeller çok ısınmaz diğer kartlarla aynı performansı verir. Sadece biraz daha fazla ısınır fakat 70C'yi geçeceğini düşünmüyorum çok iyi fiyat.

2. Model Klasik MSI çift fan 1050 Ti biraz pazarlık yapsan 1900'e falan kapatırsın bence.

Bu fiyat aralığında en iyi seçenek 1050 Ti veya GTX960 bulabiliyorsan GTX1050Ti bul hem daha az güç çekiyor hem daha az ısınıyor.

MSI Aero modeller çok ısınmaz diğer kartlarla aynı performansı verir. Sadece biraz daha fazla ısınır fakat 70C'yi geçeceğini düşünmüyorum çok iyi fiyat.

2. Model Klasik MSI çift fan 1050 Ti biraz pazarlık yapsan 1900'e falan kapatırsın bence.
Attığınız ilanlar ölü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı